پرداخت زکات در نظام اقتصادی اسلامی، مدلی برای فقرزدایی است

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: پرداخت زکات در نظام اقتصادی اسلامی، مدلی برای فقرزدایی محسوب می شود.

محسن مسعودیان راد، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان به خبرنگار شبستان گفت: زکات به عنوان یک ابزار حکومتی در اختیار حاکم اسلامی به منظور تحقق عدالت اجتماعی است.


وی به واژه های محرومیت زدایی در قرآن به منظور فقر زدایی اشاره کرد و افزود: زکات در صدر اسلام یک جنبه موردی بود که از سوی پیامبر رعایت می شد اما اکنون مبحث فقر زدایی یک سازماندهی تشکیلاتی به خود گرفته است.
 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زکات ساز کار و ابزاری برای فقرزدایی است، خاطرنشان کرد: زکات به جهت ایجاد تعامل اجتماعی و عدالت اقتصادی در قرآن مجید مطرح شده که جامعه را به سمت و سوی متوازن سوق می دهد.
 

مسعودیان راد گفت: هدف اجتماعی از زکات تحقق عدالت اجتماعی است و آثار و برکات فراوانی دارد که به جنبه فردی و شخصی باز می گردد.
 

وی با بیان اینکه زکات زمینه ساز رشد و نمو انسان است که شخصیت درون انسان با پرداخت زکات به تکامل می رسد، افزود: احیای زکات به عنوان یک مدل نظام اقتصادی محسوب می شود که در نظام اسلامی مطرح شده است.
 

مدیر کمیته امداد سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زکات در کنار نماز 32 بار در قرآن مجید آمده و در یک راستا قرار دارند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در سال 84 آقای قرائتی را به عنوان مسئول احیای زکات در سطح کشور معرفی کردند و کمیته امداد به عنوان دبیر و مجری این برنامه انتخاب شد که تاکنون آثار و برکات فراوانی داشته است که نمونه بارز آن احیای فرهنگ قرآنی و فریضه دینی است.
 

مسعودیان راد تصریح کرد: زکات ابزار برای انسجام و مشارکت در بین مردم و کمیته امداد است که این مشارکت به عنوان شاخص برای میزان توسعه جامعه است و کمیته امداد نقش بالای در این امر دارد.
 

وی افزود: درآمد حاصل از زکات در ابعاد معیشتی مددجویان و امور عمرانی و توسعه پروژه های مددجویان صرف می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 123889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha