به گزارش خبرنگار شبستان ،اشعار این مجموعه که اغلب در توصیف زمستان هستند در قالب های سپید، نیمایی و هایکو سروده شده اند.
شعرهای این مجموعه حسی طبیعت گرایانه با مضامینی اجتماعی دارند که شاعر سعی کرده زبان ویژه ای را در این اشعار به کار گیرد چنانکه ما در در 10 شعر نخست این دفتر فضای متفاوتی را شاهدیم.
سراینده این مجموعه درباره اشعار زمستانی دفتر شعرش چنین عنوان می کند:این توصیفها معجونی از طبیعت و زندگی روزمره انسان هاست و سعی کرده ام تا در فضایی زمستانی به مسائل اجتماعی بپردازم.
شاعر همچنین اشعار موجود در این کتاب در سه قالب شعر کوتاه، سپید و نیمایی سروده شده است وبر این باور است که دلیل نوگرایی در اشعار، این است که دنیای کنونی به سمت شعر سپید می رود و همچنین گرایش شاعران ایرانی هم بیشتر به سمت این قالب شعری است.
اما اشعار دفاع مقدسی نیز در این دفتر شعر نیز دیده می شود چنانکه خود شاعر در این باره عنوان می کند:که برخی از قطعات شعریم مربوط به دوران دفاع مقدس است که بیشتر تحمل ها مشقتها و صبری را مردم ایلام در روزهای دفاع مقدس از خود نشان داده اند را به زبان شاعرانه به تصویر می کشد.
در یکی از اشعار این دفتر شعر چنین آمده است: عجیب نیست/ اگر باران بر گورهای کهنه اریب می بارد/ و گونه های زرد مرده ها را/ با یاد بوسه های جوان سالی تب دار می کند /عجیب نیست/ اگر رویای سبز تو/ در گیاه و پرنده رسوب کند/ و من یاد آورم اتراق شبانه ام را با تو / در رباط کهنه جهان / یاد آورمبارش ستاره را در حوض / چرخش پرنده را با باد /و پیچش گیس های تو را بر بازو های خسته ام / یاد آورم / شعله و شقایق و شب بو را / که برگریبان چاک چاک من افشان می شدند / عجیب نیست / اگر در هزاهزدیرین بادها / اسب نوزین دختران را مرور کنیم / و کوهستانها را خواب کنم.
پایان پیام/
نظر شما