آموزش 5هزار مربی قرآن در کشور

مدیر مؤسسه فرهنگی تدبر در قرآن و سیره عترت، تفسیر المیزان را از منابع اصلی آموزش های تدبر در قرآن خواند و با اشاره به آموزش های ارائه شده توسط مؤسسه، اعلام کرد: آموزش پنج هزار مربی قرآن از جمله این برنامه هاست.

مدیر مؤسسه فرهنگی تدبر در قرآن و سیره عترت در گفتگویی که در جمع خبرنگاران انجام شد با معرفی اجمالی این مؤسسه و اشاره به ثبت رسمی آن درسال گذشته، گفت: این مؤسسه فعالیت های آموزشی خود را از سال 88 آغاز کرده است.


مهدی صبوحی، تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآن و سیره و سنت اهل بیت(ع) و تلفیق این دو با هم را از هدف اصلی مؤسسه اعلام و بیان کرد: "علوم قرآنی و تفاسیر" از منابع مورد استفاده برای تدبر در قرآن و "سنت و روایات معصوم(ع)"برای تدبر در سیره ایشان مورد استفاده است.


وی تفسیر المیزان را بستر اصلی تدبر در قرآن خواند و افزود: به دلیل اینکه در این تفسیر، قرآن با استفاده از قرآن تفسیر شده است، از آن استفاده می شود زیرا تدبر محصول تدبیر در قرآن است.


این فعال قرآنی کشورمان با بیان اینکه در مبحث تدبر در قرآن، هر سوره یک واحد مستقل در قرآن است که با مرز بسم الله الرحمن الرحیم مشخص است، افزود: در طرح تدبر در قرآن ابتدا کلمات سپس آیات و بعد از آن رابطه میان آیات دنبال می شود تا غرض واحدی که هر سوره به تنهایی دارد، دنبال شود.


وی با بیان اینکه این غرض واحد جزء از طریق تدبر ممکن نیست، افزود: این در حالی است که خود قرآن کریم دارای یک غرض اصلی و آن هدایت است که این هدایت شامل زیرمجموعه هایی است که باید از طریق آن این هدایت را دریافت.


صبوحی با اشاره به اینکه علاوه بر مؤسسه مؤسسات دیگری نیز در زمینه تدبر در قرآن فعالیت دارند اما این مؤسسه تنها مؤسسه ای است که به صورت روشمند فعالیت کرده و تابع محتوای خاص آموزشی است، افزود: آموزش های ما در دو بخش تربیت مربی و تربیت مدرس ارائه می شود.


وی دوره های تربیت مدرس را مخصوص طلاب علوم دینی دارای مدرک سطح 3 حوزه ذکر و بیان کرد: تاکنون 100 نفر از طلاب در این زمینه آموزش دیدند و قرار است این افراد در آموزش و پرورش برای دانش آموزان تدریس کنند.


مدیر مؤسسه تدبر در قرآن و سیره عترت در خصوص دوره های تربیت مربی هم با بیان اینکه تاکنون قریب به 2 هزار نفر در سطح کشور این آموزش ها را فرا گرفتند، تصریح کرد: این مربیان باید حداقل دارای مدرک سطح 2 حوزه و یا مدرک مرتبط با علوم حوزوی باشند که پس از طی مراحل مختلف به عنوان اساتید ما در دوره های آموزش عمومی فعالیت می کنند.


وی با بیان اینکه تاکنون پنج هزار نفر در سطح کشور آموزش عمومی را گذراندند، خاطرنشان کرد: در سال جاری بیش از 30 هزار نفر آموزش عمومی را فرا می گیرند و در کنار آن پنج هزار مربی نیز تربیت خواهد شد؛ ضمن آنکه در همین سال بیش از 50 دوره تربیت مربی برگزار می شود.


صبوحی ادامه داد: درسال گذشته 14 استان و شهر و تعدادی از دانشگاه ها و مؤسسات قرآنی و نیز 4 دروه تربیت مربی جامع در کشور( دو دوره در مشهد و دو دوره در قم) برگزار شد و استان کرمان پانزدهمین مرکز است.


وی با بیان اینکه این دوره ها به تناسب درخواست استان ها برگزار می شود، افزود: در استان کرمان 200 نفر در این دوره شرکت کردند که از این میان 60 نفر برای طی مراحل بعدی انتخاب می شوند.

 

گفتنی است، دوره تربیت مربی تدبر در قرآن به همت مؤسسه قرآنی حضرت زینب(س)کرمان در حال برگزاری است، مؤسسه فرهنگی تدبر در قرآن و سیره عترت زیر نظر مرکز توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم فعالیت می کند.


پایان پیام/

کد خبر 123654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha