توسعه پایدار هدف شرکت معدنی املاح ایران

بور بور گفت: توسعه پایدار با حفظ الزامات زیست محیطی مهمترین هدف شرکت معدنی املاح ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، محمد مهدی بور بور، امروز چهارشنبه (2 آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت های گسترده این شرکت گفت: شرکت معدنی املاح بزرگترین تولید کننده سولفات سدیم است که بالای 90 درصد سولفات سدیم کشور را تولید می کند.


مدیر عامل شرکت معدنی املاح ایران با اشاره به اینکه این مهم سبب صرفه جویی 37 میلیون دلاری برای کشور شده است، افزود: امروز کشور نیازمند توسعه پایدار است و ما باید در این راستا گام های اساسی برداریم.


وی با اشاره به اینکه شرکت معدنی املاح ایران برداشت از تالاب میقان دارد، ادامه داد:  این شرکت تلاش می کند در کنار منفعتی که دارد به مسئولیت زیست محیطی و اجتماعی خود عمل کرده و عوارض را کم کند.

 

این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه سهام شرکت متعلق به تامین اجتماعی است، اظهار کرد: منافع شرکت به نفع کارگران و جامعه کار و تلاش است و همواره در تلاش برای پیدا کردن راهکار های بیشتر و بهتر به منظور حفظ منافع کشور هستیم.

 

 

تولید سالانه 125 هزار تن سولفات سدیم در شرکت املاح ایران

 

 

مسعود رضوان فرد نیز در این نشست با اشاره به اینکه شرکت املاح در سال 1379 به بهره برداری رسیده است، گفت: طرح توسعه این شرکت در سال 84 آغاز شده و تولید این شرکت 125 هزار تن سولفات سدیم که ماده اولیه پودرهای شوینده و ماده ای استراتژیک است می باشد.

 

مدیر کارخانه شرکت معدنی املاح ایران با اشاره به اینکه فعالیت شرکت از سال ۱۳۷۹ آغاز شد و طرح توسعه آن در سال ۱۳۸۰ در دستور کار قرار گرفت، افزود: سولفات سدیم محصولی استراتژیک برای کشور به شمار می رود.

 

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ دغدغه ای در خصوص فعالیت شرکت ایجاد و موضوع در کارگروه احیای تالاب مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: تا  کنون بخش عمده ای از مصوبات این کارگروه اجرایی شده و بازگشت باطله های کارخانه به بستر تالاب در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نهایت در سال ۱۳۹۸ با استقرار دو دستگاه پمپ و ۸ کیلومتر مسیر انتقال، اینکار به انجام رسید، ادامه داد: علاوه بر آن بازگشت پسماند خشک از سال ۱۳۹۵ به معدن میقان نیز آغاز شد.

 

 

بهره برداری مبتی بر توسعه پایدار سبب انجام اتفاقات خوب می شود


زهره موسوی نیز در این نشست گفت: محیط زیست یک سرمایه ملی و طبیعی و متعلق به آحاد جامعه و نسل فردا است و ما وظیفه سنگینی در حفظ آن داریم.
 

 

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با تاکید بر اینکه مسئولیت حفظ محیط زیست بر عهده یک سازمان یا نهاد نیست، افزود: همه در این راستا مسئولیت داریم و باید با تمام توان در راستای حفظ و نگهداری آن تلاش کنیم.


وی با بیان اینکه محیط زیست یک اکو سیستم بسته است و همه کنش و واکنش های گیاهان و جانوران چه مثبت و چه منفی بر روی آن انجام می شود و همه آنها در راستای پیشرفت یکدیگر تلاش می کنند، ادامه داد: متاسفانه انسان ها با بهره برداری های بی رویه به سمت و سوی تخریب می روند و باید تلاش کنیم تا بهره برداری های ما مبتنی بر توسعه پایدار باشد.


این مقام مسئول توسعه پایدار را یک مثلث سه وجهی دانست که انسان در راس آن و محیط زیست و اقتصاد دو ضلع دیگر آن هستند، ادامه داد: اگر یکی از اینها کارش را درست انجام ندهد دیگران نیز با مشکل مواجه می شوند.

 

موسی گفت: ما مخالف استقرار هیچ صنعتی نیستیم مگر آن صنعت موافق قوانین محیط زیستی باشد و بر اساس توسعه پایدار عمل نکند.

 

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی بیان کرد: فعالیت صنایع و معادن ناخودآگاه خسارت و تخریب هایی را دارند که باید آن صنایع و معادن در راستای جبران آن تلاش کنند.

 

 

کد خبر 1234730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha