مهجوریت قرآن خواست دشمنان اسلام است|لزوم استفاده از رسانه برای ترویج کتابخوانی

حجت الاسلام محمدی لائینی با تاکید براینکه مهجوریت قرآن خواست دشمنان اسلام است، خواستار ترویج فرهنگ مطالعه و عادت به قرائت و تلاوت بدون غلط قرآن کریم در جامعه اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی امروز(۲۳آبان) در دیدار با آرزو ولیپور، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران و معاونین، ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و گرامیداشت یاد و نام و خاطره علامه طباطبایی (ره) که سااروز ارتحالشان به این روز نامگذاری شده، اظهار کرد: موانع و مشکلات گاها انسانی و یا طبیعی در حوزه فعالیت های کتابخوانی مشاهده می شود اما دغدغه مندی و همراهی بیش از ۳۰۰کارمند اداره کل کتابخانه های عمومی استان در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و ورود کتاب به سبد فرهنگی خانوار شایسته تحسین است‌.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران از قرآن کریم بعنوان مهمترین کتاب یاد کرد و افزود: میلیاردها و میلیون‌ها آثار قلمی خوب و بد، مخرب یا سازنده در تاریخ بشری نگاشته شده است که تمدن معلول تراوشات همین قلم است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: قرآن، بیان و قلم مثلث سازنده ای است که خداوند به ما عطا کرده است، منتها برخی با کتاب و قلم دشمنی می کنند که بخشی به علت آن است که نمی‌دانند، استفاده از این کتاب و منبع خودش نیاز به معرفت دارد.

 

وی برلزوم استفاده از رسانه برای آگاهی‌رسانی و آگاهی‌بخشی در حوزه کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و خاطرنشان شد: ترویج کتابخوانی نباید به مناسبت و هفته خاص بسنده شود باید در طول سال مورد توجه باشد.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: باید به‌صورت کارشناسی زمینه‌های رشد رغبت اجتماعی و استقبال عمومی به مسئله کتاب و کتابخوانی را افزایش بدهیم،  مثلا اینکه در هر شهر یک کتابخانه مرکزی داشته باشیم کافی نیست و اگر در کنار آن چند شعبه فرعی کتابخانه راه‌اندازی کنیم خوب است و استقبال بیشتر می‌شود‌، راهکار دیگر اینکه منابع مورد نیاز محققین برای نوشتن مقاله را در اختیارشان قرار بدهید.

 

 

وی با بیان اینکه در خطبه نمازجمعه بیستم آبان ماه جاری مطرح شد که مهجوریت قرآن خواست دشمنان اسلام است، بیان کرد: مهمترین کتاب قرآن است بنده در این باره در خطبه‌های نماز جمعه این هفته صحبت کردم که متاسفانه برخی از رسانه‌های محلی تذکرات ما را در رابطه با کتاب منتشر کردند اما در رابطه با قرآن ننوشتند، سوال اینجاست که افراد در روز چند صفحه قرآن می‌خوانند؟ آیا بلد هستیم قرآن را بی‌غلط بخوانیم؟ واقعا قرآن مظلوم و مهجور است، شکایت قرآن و کتاب مفیدی که در قفسه است مهم است، چرا مطالعه و مراجعه در این حوزه ضعیف است؟ شکایت کتاب و قلم مهم‌تر از شکایت یک مسئول است، امیدواریم که مورد گله و شکوه شکایت کتاب، قلم و یا یک مسئول دلسوز و دغدغه‌مند نباشیم.

کد خبر 1232291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha