به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، در نشستی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه شهید چمران، گفت: همه میدانیم شرایط سختی بر کشور تحمیل شده و غربیها ابراز کردند که یک تحریم فلجکننده را علیه ایران اعمال کردیم و موضوع را هم با دقت دنبال میکنیم.
حجت الاسلام پورمحمدی خاطرنشان کرد: بسیاری از زمینههای برخورد دشمنان با ما به دلیل این است که توانایی لازم را با اتکا به شرایط داخلیمان به گونهای فراهم کردهایم که قدرت اعمال فشار در این زمینه ها را نداشته و هزینههای بسیاری دارد.
وی با اشاره به اینکه نمونه نرمافزاری این فشارها مباحث سیاسی و مقولات فرهنگی علیه ایران است، افزود: دشمن در نمونه نرمافزاری نتیجه نگرفت چون ما توان پدافند مناسب را در خود ایجاد و قدرت پیدا کردیم که در این چالش سیاسی مقابله مناسب انجام دهیم و راهکاههایشان را متلاشی کنیم.
حجت الاسلام پورمحمدی، تصریح کرد: درست است که ابزار آنها در جنگ روانی و تبلیغات بسیار وسیع است اما چون ما به این دانش مسلح شدیم و در این فضا قدرت تحرک پیدا کردیم، آنها احساس کردند که در این زمینه از ما آسیبپذیرترند و موفقیتهایی که در این جهت در کشور اتفاق میافتد، همه با اتکا به مراکز علمی است.
وی بر شناسایی نقاط آسیبی در بحث اقتصادی کشور و وارد شدن مراکز علمی به این عرصه تأکید کرد و ادامه داد: غرب خریدار بزرگ نفت ماست و بانکها و نظامهای پولی بزرگ دنیا را در اختیار دارد، بنابراین خدمات و تسهیلات به ما نمیدهد و چون سرخط بسیاری از اقدامات در بحث اقتصادی به دست آنهاست، امکان اعمال فشار علیه ایران را دارند.
وی خاطر نشان کرد: ما باید با تمهیدات و مکانیزمهایی که در این جریان مناسب است و با توجه به ظرفیتهای خود، همانطور که در عرصههای دیگر نشان دادیم قابلیتهای مناسب را داریم، قابلیتهای خود را افزایش داده و در این تعاملات به راههای رهایی از این فشارها دست پیدا کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با بیان اینکه تولید مقولهای کارشناسی است و پشتوانه تحقیق، تحلیل، دانش، و فناوری میخواهد، اذعان داشت: این عرصه مناسبی برای مراکز علمی ماست و لازم است مشارکتها و رایزنیها بیشتر باشد تا این مرحله پشت سر گذاشته شود.
وی با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم عدهای فرش قرمز برای دشمن پهن و محیط را برای نقشههای آنها مهیا کنند، یادآور شد: امروز وظیفه ماست که این خطر را دفع کنیم و طبعاً نقش دانشگاهها و مراکز علمی در این زمینه بسیار تعیینکننده می باشد.
دکتر حسن مروتی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، نیز در این نشست با اشاره به اینکه در استان خوزستان حدود 250 هزار دانشجو در دانشگاههای مختلف مشغول تحصیل هستند، عنوان کرد: وجود قشر عظیم دانشگاهی و حدود 2 هزار و 600 عضو هیأت علمی که در این دانشگاه ها مشغول به تدریس هستند، پتانسیل خوبی از نظر آموزش عالی در استان ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه تولید علم یکی از بزرگترین و بهترین تولیداتی است که میتوان انجام داد و این وظیفه را دانشگاهها بر عهده دارند، ابراز کرد: هماکنون به افقی که مقام معظم رهبری برای سال 1404 و رسیدن به مقام نخست منطقه از نظر تولید علم، ترسیم کرده بودند، دست پیدا کردهایم و با ارزیابیهایی که اخیرا انجام شد، بهمن سال گذشته موفق شدیم از این افق عبور و ترکیه را هم پشت سر بگذاریم.
وی تأکید کرد: فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به نام "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" این را میرساند که تولید علم باید به چیزی تبدیل شود که به درد جامعه بخورد و میزان تولیدات جامعه را بالا ببرد و همت مجموعه دانشگاهی برای گسترش میزان تولیدات داخلی و قطع وابستگیها به کشورهای دیگر، یک ضرورت است.
پایان پیام/
نظر شما