به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدحسن اکبری مطلق، مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی، امروز (23 فروردین) در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی و خانواده استان، اظهار داشت: کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید مورد تاکید تمامی مسئولان قرار گیرد.
وی تعداد مراکز آسیبهای اجتماعی استان را در استان 25 مرکز ذکر کرد و افزود: از این تعداد هفت مرکز مداخله در بحران، هفت مرکز کاهش طلاق، هفت مرکز اورژانس اجتماعی اعم از مراکز کودکان خیابانی، خانه سلامت و بازپروری و نیز چهار مرکز سیار اورژانس اجتماعی است.
این مقام مسئول ادامه داد: در سال گذشته سه هزار و 345 نفر و در سال 89 تعداد سه هزار و 20 نفر به این مراکز مراجعه کردهاند.
وی با بیان اینکه تعداد مراجعان برای دریافت مشاوره به مراکز کاهش طلاق را طی سال گذشته 128 زوج ذکر کرد و گفت: از این تعداد 22 درصد منجر به سازش شده که این رقم در سال قبل آن با 118 نفر مراجعه کننده و 21 درصد سازش بوده است.
اکبری تصریح کرد: سال گذشته از بین مراجعه کنندگان به مراکز آسیب های اجتماعی استان 5/41 درصد مربوط به کودک آزاری، 38 درصد همسر آزاری، هشت درصد خودکشی و 12 درصد مربوط به فرار از منزل است که این رقم به ترتیب در سال قبل آن 28 درصد، 46 درصد، 5/11 درصد و 5/14 درصد بوده است.
مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: 280 میلیون تومان طی سال گذشته از محل اعتبارات پیشگیرانه ستاد هماهنگی مبارزه با موادمخدر کشور به طرحهای پیشگیرانه دفتر اعتیاد بهزیستی استان اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر شما