لزوم توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه کردستان

حجت‌الاسلام پورذهبی بر لزوم توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه کردستان در سطوح مختلف به منظور آگاهی بخشی و اقناع مخاطبان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی ظهر یکشنبه (۱ آبان) در اولین نشست کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی جدید بر توانمند سازی نیروی انسانی و برگزاری جلسات توجیهی در سطوح مختلف به منظور آگاهی بخشی و اقناع مخاطبان تاکید کرد.

 

نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر اینکه اقدامات، جلسات و گفتمان‌های پیش بینی شده باید علاوه برنحوه برگزاری شکلی به باطن و محتوا و خروجی آن توجه شود: تصریح کرد: به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که جلسات به صورت مستمر و در طول سال باشد تا نتیجه قطعی و مطلوب حاصل شود.

 

حجت‌الاسلام پورذهبی بیان کرد: جلسات توجیهی و هم اندیشی مدیران ستادی و مدارس به صورت نشست‌های کوچک و جداگانه و در لایه‌های مختلف با بهره‌گیری از ظرفیت استانی و اساتید فن برگزار شود.

 

لزوم بومی سازی برنامه‌های ابلاغی ستاد همکاری حوز‌های علمیه و آموزش و پرورش

هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست بر بومی سازی برنامه‌های ابلاغی ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و آغاز دوره های توانمند سازی در سطوح مختلف با بهره گیری از توانمند اساتید و همکاری اعضا تاکید کرد.

 

حجت‌الله نریمانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان در ابتدای این نشست با اشاره به عدم ابلاغ برش استانی فعالیت های کمیته از طریق وزارت، هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی برای اجرایی نمودن برنامه ها بر اساس تفاهم نامه سال قبل عنوان کرد.

 

وی با اشاره به عدم حضوری بودن مدارس در دو سال گذشته به جهت شیوع کرونا و آسیب‌های کرونا به مباحث فرهنگی و تربیتی و هم چنین تاثیر برنامه های چهره به چهره و اهمیت اجرای برنامه ها به صورت حضوری، گفت: علی‌رغم شرایط موجود، برنامه ها اجرایی و در حد امکان فعالیت ها با بهره گیری از فضای مجازی پیگیری شده است.

 

نریمانی در ادامه به برنامه های محوری کمیته همکاری در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و با بیان اینکه اقامه نماز جماعت در مدارس یکی از برنامه‌های محوری است گفت: تا کنون در این خصوص سه مکاتبه صورت گرفته است و پیش اجلاسیه نماز برای اجرا در سطح شهرستان‌ها و مناطق و مرکز استان پیش بینی شده است.

 

وی برگزاری گفتمان‌های دینی را دومین برنامه محوری عنوان کرد و گفت: این برنامه با همکاری مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و سازمان تبلیغات اسلامی هر ساله اجرا و امسال نیز پیش بینی شده است.

 

اجرای طرح امین ویژه فرهنگیان، دانش آموزان و والدین در کردستان

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان طرح امین و توانمندسازی در سه حوزه فرهنگیان، اولیای دانش آموزان و مبلغین را از دیگر برنامه‌های محوری اعلام کرد و گفت: برای دانشجو معلمان دانشگاه های فرهنگیان نیز برنامه هایی پیش بینی شده است.

 

در این نشست پیرامون اجرایی شدن برنامه‌های مشترک در طول سال تحصیلی در واحد های اداری و آموزشی بحث و تبادل نظر و مقرر شد بر اساس سهمیه سال گذشته امامان جماعت مدارس توسط مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و حوزه‌های علمیه جهت اقامه نماز جماعت در مدارس معرفی شوند.

 

حضور اعضای کمیته همکاری در مدارس جهت برپایی اقامه نماز جماعت و تجلیل از دانش‌آموزان برتر نماز، برگزاری 16 اجلاسیه نماز در شهرستانها و مناطق و یک اجلاسیه استانی به منظور تجلیل از فعالان نماز با محوریت دانش آموزان، برگزاری مسابقات، جشن تکلیف دانش‌آموزی، اختصاص یکی از موضوعات پژوهشی اداره کل به نماز از دیگر مصوبات این نشست بود.

 

در این نشست مقرر شد برنامه توانمند‌سازی فرهنگیان، اولیای دانش‌ آموزان و مبلغان بر اساس برنامه زمان بندی اجرایی و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، تعداد یک‌هزار گفتمان دینی در موضوعات مختلف در مدارس برگزار و به سئوالات و شبهات دانش‌آموزان پاسخ داده شود.

 

 

کد خبر 1225798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha