ایجاد صنایع تبدیلی و اشتغال‌زایی پایدار از رویکردهای قانون هوای پاک در کردستان است

حمیدی گفت: مهمترین رویکرد کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک، حرکت به سمت ایجاد صنایع تبدیلی و اشتغال زایی در راستای توسعه پایدار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان؛ اقبال حمیدی شنبه(30 مهرماه) در سیزدهمین جلسه کمیسون ماده ۱۱ قانون هوای پاک استان، بر ایجاد تعادل بین حل مسایل و مشکلات زیست محیطی و درخواست تولید کنندگان در اجرای فعالیت ها مشروط به رعایت ضوابط زیست محیطی تأکید کرد.

 

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان خاطرنشان کرد: از مهمترین اولویت‌های کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک که مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد، رفع مشکل کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و طرح‌های توسعه‌ای واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی است که سعی می‌شود با حفظ قوانین و مقررات زیست محیطی در ایجاد توسعه پایدار تسهیل‌گری صورت گیرد.

 


وی تصریح کرد: طبق ماده۱۱ قانون هوای پاک، هرگونه احداث، توسعه، تغییر خط تولید و تغییر محل واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مستلزم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست است.

 

 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان هم با اشاره به اینکه بر هدایت و همراهی سرمایه‌گذاران در تسهیل شرایط اقدام می شود؛ گفت: رویکرد ما با توجه به پتانسیل‌های مناسب کشاورزی در استان کردستان، ایجاد صنایع تبدیلی در این زمینه و اشتغال زایی خواهد بود.

 


کیومرث حبیبی اضافه کرد: تسهیل شرایط و همراهی با سرمایه‌گذاران در جریان اخذ مجوزها و استعلامات با استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های قانونی و ایجاد توسعه‌ای در خور نام استان کردستان از مهمترین اهداف است.

 


در این جلسه که با حضور اعضا مدعو برگزار شد، 16 فقره طرح متقاضیان در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و دامپروروی، صنایع بسته بندی و تبدیلی و خدماتی از شهرستان‌های مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت که با همگی آنها موافقت صورت گرفت.

کد خبر 1225501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha