به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جمشید سورگی صبح امروز (۲۵ مهر) به خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار کرد از ۶ مجتمع فرهنگی و تربیتی فعال، سه خوابگاه ویژه دختران و سه خوابگاه ویژه پسران است که در شهرهای بیرجند و نهبندان خوابگاه دختران و پسران و در سربیشه خوابگاه پسران و در قاین خوابگاه دختران وجود دارد.
معاون فرهنگی اداره کل کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۲۰ هزار و ۲۰۷ دانش آموز تحت حمایت امداد در استان افزود: از این تعداد ۴۱۵ نفر دانش آمور تحت حمایت در خوابگاه های این نهاد، سازمان دهی شدند.
وی با اشاره به این که مجتمع فرهنگی تربیتی شبانه روزی به اصطلاح عموم خوابگاه فقط مختص اقامت و وعده های غذایی نیست، ادامه داد: در ابتدای ورود دانش آموزان استعدادیابی می شوند و بر اساس توانمندی ها، انگیزه ها و علاقه مندی هایی که دارند در کلاس های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی تقسیم بندی می شوند و این مجمتع ها به گونه ای عمل می کنند که دانش آموز، به نسبت ورود از لحاظ علمی و فرهنگی ارتقاء می یابد.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی برگزاری جلسات تقویت بنیه تحصیلی، آموزش های آمادگی کنکور و برگزاری دوره های آموزش مسائل اعتقادی اخلاقی و سبک زندگی اسلامی را از مهمترین فعالیت های مجتمع های فرهنگی و تربیتی بیان کرد و افزود: برگزاری جلسات در مناسبت های ملی و مذهبی، برنامه ریزی تحصیلی با استفاده از مشاورین مجرب، ویزیت توسط پزشک بر اساس برنامه زمان بندی از دیگر فعالیت های این مجموعه ها است.
سورگی همچنین به آمار قبول شدگان کنکور ۱۴۰۱ هم اشاره کرد و افزود: امسال ۱۴۷ دانش آموز تحت حمایت در کنکور پدیرفته شده اند که از این تعداد چهار نفر در رشته پزشکی و ۱۹ نفر دانشگاه فرهنگیان بوده است و بقیه در سایر رشته های تحصیلی در دانشگاه های مختلف پذیرفته شده اند.
وی تعداد دانشجویان تحت حمایت امداد را یک هزار و ۹۵ نفر اعلام کرد و افزود: برای دانشجویان خوابگاه اختصاصی نداریم به طور معمول دانشجویان تحت حمایت از امکانات خوابگاهی دانشگاه ها استفاده می کنند و فقط کمک هزینه تحصیلی به حساب دانشجویان واریز می شود.
نظر شما