چهار برابر شدن بودجه نمایش نامه نویسی در سال تولید ملی

معاون امور هنری از برنامه ریزی و مطالعه راه اندازی مرکز «نمایش نامه نویسی» در کشور خبر داد و گفت: معاونت هنری در حمایت از تولید متون نمایشی ایرانی بودجه امسال بخش نمایش نامه نویسی را چهار برابر افزایش می دهد.

حمید شاه آبادی، معاون امور هنری در پاسخ به این سئوال که با توجه به نامگذاری امسال به نام سال «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری، برنامه معاونت هنری برای حمایت از تولید متون ایرانی به چه شکل است، به خبرنگار شبستان گفت:  ما امسال برای بخش نمایش نامه نویسی بودجه‌ای در حدود چهار میلیارد ریال اختصاص داده ایم و همچنین یک مرکزی هم برای این کار در حال مطالعه و برنامه‌ریزی است.

 

وی افزود:  امیدواریم  توجه  و رویکردی که اداره کل هنرهای نمایشی امسال به موضوع نمایش‌نامه در داخل کشور  دارد در کنار حرکت‌هایی مثل طرح «جشنواره نمایش‌نامه‌نویسی» به نتیجه برسد  البته این کار زمان‌بری است و نیازمند برگزاری ورک‌شاپ ها و  نشست‌های تخصصی است.

 

شاه آبادی در ادامه یاد آور شد: در این دوره از فعالیت‌های اداره کل هنرهای نمایشی به موضوع نمایشنامه‌نویسی و نمایش توجه ویژه‌ای خواهد شد، همانطور که می دانید سال گذشته بودجه ما در این حوزه یکصد میلیون تومان بود و کارهای خوبی هم انجام شد و  نمایشنامه‌های تولید شده در چهار فصل آثار بسیار خوبی بودند، ولی امسال با افزایش‌ چهار برابری  بودجه بخش نمایشنامه‌نویسی اگرچه این رقم، رقم محدودی است، اما برای معاونت هنری که بودجه این بخش را چهار برابر افزایش داده است، نشان از توجه به رویکرد نمایش نامه نویسی در داخل کشور همراه با حرکت‌های آموزشی و پژوهشی است.

 

شاه آبادی همچنین درباره برنامه معاونت هنری در  حوزه مد و لباس در سال 91 نیز گفت: تمرکز ما بر روی ظرفیت های نمایشگاه دایمی مد و لباس است، نمایشگاه دایمی باید خروجی یک جشنواره را به خدمت بگیرد و در طول دوره و سال از آن استفاده کند، هنوز این زمینه درست اصولی بنیان‌گذاری نشده است.

وی افزود:  نمایشگاه دایمی محلی است که  ما طراح، تولید‌کننده، توزیع‌کننده و تبلیغ‌کننده را صدا می‌کنیم و یک تعاملی بین آنها برقرار می‌کنیم و مدل هایی که به نمایشگاه آمده و مورد استقبال قرار گرفته را در فرآیند تجاری‌سازی  قرار می دهیم.

 

به گفته شاه آبادی معاونت هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی اصراری ندارد که خودش متولی برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس باشد، به همین خاطر تا پایان سال فقط یک نمایشگاه پوشاک پاییزه را  برگزار می کند .

 

معاون امور هنری ارشاد همچنین خاطر نشان کرد:  معاونت هنری امسال از برگزاری نمایشگاه مد و لباس در استان‌ها و همچنین برگزاری نمایشگاه مد و لباس توسط بخش خصوصی حمایت می کند.

 

شاه آبادی از آماده شدن طرح صدور مجوز برگزاری نمایشگاه مد و لباس توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: آیین‌نامه صدور مجوز به بخش خصوصی برای برگزاری نمایشگاه مد و لباس نوشته و تدوین شده است و تا پایان امسال به علاقمندان عرصه مد و لباس ابلاغ خواهد شد.

 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از برگزاری متفاوت جشنواره تئاتر دینی صاحبدلان در امسال خبر داد و  خاطر نشان کرد: جشنواره تئاتر صاحبدلان امسال به نحو متفاوتی فعالیتش را در همین ماه‌های آغازین شروع کرده است و قرار بر این است جشنواره در بازده زمانی مهر تا اسفند (عید قربان تا میلاد پیامبر اعظم) برگزار شود.

 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 122354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha