به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، امروز (21 مهرماه) نشست شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با مناسبت سالروز بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کانون های مساجد با حضور اعضای شورا در محل استانداری اردبیل برگزار شد.
حجت الاسلام «مهدی ستوده» با اشاره به اینکه باید نهادهای فرهنگی همچون کانون های مساجد حمایت شود، گفت: تشویق مدیران کانون های مساجد محرکی برای فعالیت های بیشتر و بهتر آنها در سطح مساجد خواهد شد و نباید از این مسئله غفلت کنیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل تصریح کرد: هماهنگی و همکاری خوبی را در بین فعالان کانون های مساجد شاهد هستیم و باید از این زنجیره فرهنگی حمایت شود.
در ادامه این نشست، «رضوان باقلاچی» ادامه داد: مساجد مهمترین مرکز تربیتی است که می تواند آموزش را با معنویت همراه کند و خانواده نباید از این مسئله مهم غفلت کنند.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل اعلام داشت: سلامت معنوی جامعه در گرو فعالیت های فرهنگی که به حمدالله فعالان کانون های مساجد با تلاش های خود این مهم را رقم زده اند.
«عبدالله بحرالعلومی» تاکید کرد: کارهای بسیار مهم و ارزشمند در کانون های مساجد رقم می خورد و شاهد فعالیت های چشمگیر در زمینه های مختلف با همت و غیرت نوجوانان و جوانان در مساجد استان هستیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل افزود: کانون های مساجد نیازمند حمایت جدی از لحاظ مالی در ردیف های بودجه ای استانی و ملی است و دولت بسترهای این حمایت را فراهم کند.
در ابتدای این نشست، «مصطفی آمون» طی گزارشی عملکرد شش ماه این نهاد را تشریح کرد و یادآور شد: 20 عنوان برنامه از ابتدای سال با مشارکت فعالان کانون های مساجد در سطح استان اجرا شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل خاطر نشان کرد: برگزاری جشنواره ملی هنرهای تجسمی «ترنج»، جشنواره قرآنی مدهامتان البته منتخبان استانی در سطح کشوری نیز رتبه های برتر کسب کرده اند، اجرای طرح سفیران اجتماعی در مناطق محروم و دور افتاده، طرح سلامت مسجد محور که این طرح نیز با همکاری کانون های مساجد و دانشگاه علوم پزشکی در حمایت از اقشار محروم بود، برگزاری محافل و جلسات بزرگ قرآنی، جشن بزرگ روزه اولی ها، طرح رویش گروه های سرود «بچه های مسجد»، اجرای طرح «با زلال غدیر»، برگزاری سلسله همایش های «با هم تا بهشت»، اجرای سلسله جلسات «سبک زندگی دینی»، برگزاری پویش بزرگ «کربلای خانوادگی، خانواده کربلایی ویژه ماه های محرم و صفر، اجرای طرح تربیتی چهره به چهره، طرح تحول اجتماعی و فرهنگی محلات منتخب با رویکرد فعال سازی مساجد، اجرای ویژه برنامه روز جهانی مسجد، برگزاری طرح اوقات فراغت «بچه های مسجد» که با گستردگی بسیار وسیعی در بین اعضای کانون با حضور بیش از 70 هزار نفر شامل فعالیت های مختلف، طرح استانی «قرار همدلی بچه های مسجد»، اهدای بیش از 10 هزار جلد کتاب به کتابخانه کانون ها، برگزاری جشنواره های ورزشی در مساجد و محلات و ایجاد هیات «شهدای گمنام» از جمله این برنامه ها است.
این مقام مسئول اظهار داشت: 9 عنوان برنامه نیز تعریف شده است که تا پایان سال با مشارکت فعالان کانون ها در سطح مساجد استان اجرایی خواهد شد که از جمله برگزاری دوره آموزش تخصصی سواد رسانه، اجرای طرح عدالت آموزشی مسجد محور، زیست بوم خلاق کانون های فرهنگی هنری مساجد، برگزاری دوره آموزشی «تربیت مربی مقابله با آسیب های اجتماعی»، برگزاری دوره های آموزشی مدیر مسئولان و اعضای کانون ها، برگزاری دوره آموزشی مدیریت فرهنگی برای نخبگان و جوانان استان، اجرای طرح «عدالت فرهنگی»، جشنواره مسجد موفق» و اجرای طرح «آلاء» است.
نظر شما