در طراحی مهندسی فرهنگی کشور به مسجد باید به عنوان یک نهاد توجه شود نه مکان

حجت‌الاسلام ذوعلم بر لزوم تقویت پیوند مسجد و مدرسه تأکید کرد و گفت: در طراحی مهندسی فرهنگی باید به مسجد به عنوان یک نهاد تأثیرگذار توجه شود.

 

حجت‌الاسلام علی ذوعلم، مشاور وزیر آموزش و پرورش پیرامون کارکرد آموزشی مساجد به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به وضعیت کنونی جهان و نیاز نسل امروز به مباحث دینی، با طراحی و برنامه‌ریزی دقیق‌تر می‌توان نقش آموزشی و تربیتی را در کنار محور فرهنگی مساجد افزایش داد.

وی افزود: برای تقویت معنویت و تعمیق نگاه اخلاقی در نوجوانان و جوانان باید برنامه‌ریزی اساسی و جامعی انجام شود و در طراحی مهندسی فرهنگی کشور به مساجد به عنوان یک نهاد نه به عنوان یک مکان توجه شود.

حجت‌الاسلام ذوعلم با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به بیست و یکمین اجلاس سراسری نماز اظهار امیدواری کرد با توجه به نکات این پیام مهم می‌توان در تحقق کارکرد آموزشی مساجد تلاش کرد.

رییس ستاد همکاری‌های وزارت آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه به راهکارهای تقویت مسجد و مدرسه اشاره و ادامه داد: تاکنون در این ستاد در زمینه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه برنامه‌های گسترده‌ای اجرا شده است ولی ایجاد یک پیوند تعریف شده و انجام برنامه‌های کارشناسی میان مساجد و مدارس می‌تواند زمینه‌ساز تقویت پیوند این دو نهاد شود.

حجت‌الاسلام ذوعلم تهیه طرح جامع پیوند مسجد و مدرسه را از برنامه‌های این ستاد عنوان کرد و ادامه داد: با اجرای این طرح پیش‌بینی می‌شود بیش از 20 درصد مدارس در سال تحصیلی جاری تحت پوشش قرار گیرند.

 

کرسی‌های دایمی برای پاسخ‌گویی به شبهات مذهبی جوانان در مساجد دایر می‌شود

وی آثار این پیوند را برای دانش‌آموزان و فعال‌سازی مساجد، سازنده، عمیق، معنوی و اخلاقی  دانست و اذعان کرد: در این طرح، دانش‌آموزان علاوه بر اینکه در نماز جماعت مدارس شرکت می کنند با بهره گیری از کارشناسان، مباحث فکری و کرسی‌های دایمی برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها و شبهات مذهبی در مساجد دایر می‌شود.

حجت‌الاسلام ذوعلم ادامه داد: تقویت ارتباط مسجد و مدرسه و نگرش درست به مسایل دینی و اتخاذ روش‌های مناسب و جذاب در آموزش دانش‌آموزان از سوی ائمه جماعات زمینه‌ساز جذب دانش‌آموزان به مسجد می‌شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 12233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha