به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان قم، نشست هم اندیشی حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم و حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در محل ستاد کانون های مساجد استان قم برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده در این نشست با بیان اینکه در استان قم نیازمند یک حرکت بزرگ در موضوع جهاد تببین هستیم گفت: بخشی از این موضوع را از طریق آموزش و پرورش پیگیر هستیم تا جهاد تببین را از دانش آموزان شروع کنیم که چندین ویژگی دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: این مباحث دانش آموز محور، معلم محور، مبلغ محور و خانواده محور بوده که مدیر پایه و مربی پایه است و در قالب ساختار مدرسه (شامل معلم.دانش آموز،مربی .خانواده .و...) تببین می شود.
وی با بیان اینکه همه معلمان در موضوع تببین باید توانمند شوند گفت: به این ترتیب گزاره های اقتدار و توانمندی های انقلاب اسلامی توسط معلم به دانش آموز منتقل خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین شعبان زاده تصریح کرد: در حال حاضر 850 مربی طرح امین در مدارس فعال هستند که با هم افزایی مبلغین به تببین می پردازند.
وی با بیان اینکه ما فرصت ۱۲ ساله ای برای جهاد تبیین و تربیت در خصوص دانش آموزان در اختیارداریم گفت: همه مدیران و همه ی معلمین که در قم حدود ۱۶ هزار نفر هستند یک دوره عمومی جهاد تببین را می بینند.
حجت الاسلام والمسلمین شعبان زاده با بیان اینکه ما روزانه جلسات توجیهی را با گروه های ۲۰ نفره ائمه جماعات برگزار می کنیم گفت: طی دو ماه گذشته چهارده هزار نفر کنشگر پیرامون جهاد تببین را ساماندهی کرده ایم.
وی با بیان اینکه تاکنون برای۳۶۰ نفر از ائمه جماعات و مدیران هیئات موضوع جهاد تببین را بیان کرده ایم افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در زمینه جهاد تببین محور قرار گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین شعبان زاده با اشاره به تشکیل کمیته صیانت شورای تعالی مساجد تصریح کرد: این کمیته برای حل اختلاف بین امام و هیات امنا تشکیل شده است و اجماع سازی برای حل اختلاف بین ارکان مساجد از اهداف این شورا هست. چرا که اختلاف موجب اختلال در عملکرد راهبردی در مساجد می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به تشکیل هسته های تربیت محور در مساجد گفت: کانون ها می توانند حداقل در 10 درصد مساجد هسته تربیت محور را تشکیل دهند چراکه کانون به عنوان نهاد پایدار در محله قابلیت دارند تا محور اقدام این موضوع تربیتی شوند.
وی با بیان اینکه فلسفه خلقت تربیت انسان است و هر فعالیت هنری و فرهنگی باید در خدمت تربیت کودکان و نوجوانان باشد گفت:در حال حاضر سی هسته تربیت محور تشکیل شده است که اینها باید به کانون ملحق شوند چرا که کانون بازوی امام جماعت است.
حجت الاسلام والمسلمین شعبان زاده در پایان با تاکید بر اینکه هسته های تربیتی و جهاد تببین میتواند محورهای فعالیت های مشترک ما و کانون باشد گفت: کانون تربیت محور باید استعداد یابی را در مدارس دنبال کند.
نظر شما