ناهنجاری های غرب ریشه در عدم رعایت ارزش های معنوی است

سفیر ایران در واتیکان در سفر به همدان با اشاره به اینکه ناهنجاری های مختلفی در کشورهای غربی وجود دارد، گفت: فروپاشی خانواده، پوچ گرایی و خودکشی ها از عوامل پای بند نبودن به ارزش های معنوی در غرب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت‌الاسلام علی اکبر ناصری، سفیر ایران در واتیکان، ظهر امروز (22 فروردین) در همایش بین المللی دین در آئینه هنر  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، گفت: ادیان و شرایع، تبلور بخش اسماءحسنی و صفات الهی در صفحه جان آدمی و تحقق بخش حیات شهدآمیز طیبه بهشتی در نشئه ملکی است.
 

وی با بیان اینکه اعتدال در ابعاد وجودی و عدالت در همزیستی اجتماعی بشری نیز انحصارا در سایه سار قاونین تشریعی و سنن و ارزش های وحیانی میسور است، گفت: تخطی آدمی از هدایت الهی و جهت‌دهی دینی، بازماندن از اعتدال و عدالت را به دنبال داشته و موجب انحراف و مظالم در زندگی فردی و جمعی می شود.


سفیر ایران در واتیکان با بیان اینکه در قرآن کریم بر اساس فلسفه تاریخ، ریشه های انحراف و سقوط ملت ها بیان و به آن اشاره شده است، تصریح کرد: امروزه نیز متأسفانه نمونه‌های بارزی را در جوامع سکولار خاصه در غرب کشور شاهدیم که یا حذف قوانین وحیانی از عرصه سیاسی و زندگی اجتماعی و بعضا در تعارض و تقابل و ضدیت با آنریال گرفتار بحرانهای شدید روحی و فکری، اجتماعی و اقتصادی شده و با فروپاشی خانواده ،گسست و رشد منفی نسل،  پوچ گرایی و خودکشی های رو به فزون دست به گریبان است. 
 

حجت السلام ناصری ابراز داشت: این موارد پیامدهای منفی بازماندن از ارزش های دینی است اگر چه امروزه غرب از احزاب سیاسی و شخصیت های ملی و ارزش های چالش زای غربی و حتی مذاهب تحریفی خسته و دلزده شده و رویکرد به معنویت کرده و به شکل خودباوری و بیداری و به پاخیزی و مقابله با باند قدرت و ثروت جلوه گر شده است.


حجت السلام ناصری با بیان اینکه ادیان الهی بشر را به رعایت حقوق همدیگر و پرهیز از تجاوز و ظلم، به عدالت و دوستی و صلح دعوت می کند، عنوان کرد: اجرایی شدن و تحقق عملی آموزه ها و ارزش های دینی و سیره رفتاری پیامبران عدالت و صلح واقعی و پایدار را به ارمغان می آورد و اصول فلسفه وجودی ادیان و انبیاء قیام مردمی به قسط و عدالت است.


سفیر ایران در واتیکان افزود: رهبران و پیروان این دو دین بزرگ و فراگیر می توانند با تفاهم و درک متقابل، در پیشبرد اهداف مشترک مساعی لازم را معمول دارند و با مسئولیت مضاعف در مقابل نظام سلطه و سیاست ظالمانه دوگانه و زیاده طلبی ها و برتری جویی های ظلم آمیز جبهه استکبار مقابله و مقاومت کرده و در رفع فقر و تبعیض و مظالم و مفاسد در راستای کرامت انسانی و بسط عدالت و نیل به صلح جهانی ایفای نقش مؤثر کنند.


ناصری ابراز داشت: جمهوری اسلامی ایران و واتیکان دو کشور دینی و با روابط رسمی و با سابقه بیش از نیم قرن می توانند نقش راهبردی در ایجاد صلح، ثبات و امنیت، در منطقه و جامعه جهانی ایفا کند.


سفیر ایران در واتیکان با بیان اینکه واتیکان نیز با عنوان بالاترین نهاد سیاسی و مذهبی مسیحیت کاتولیک نقش مؤثری در جامعه جهانی دارد، افزود: تفاهم و تعامل فی مابین در مقابله با الحاد و سکولاریسم و نظام سلطه کارساز خواهد بود.
 

وی پیشنهاد کرد: دیپلماسی دینی و مواضع عدالت جویانه و صلح طلبانه رهبران مذهبی به شکل کاربردی و با تشکیل دبیرخانه دائمی جای خود را در معادلات سیاسی و بین المللی و مراکز جهانی باز کرده و از رسالت ادیان در راستای ایجاد جامعه ای عدالت محور و ارمان گرا همراه با تعامل و همزیستی مسالمت آمیز کمک گرفته شود، تفاهم و تعامل رو به فزون رم و قم دو مرکز جهانی مسیحیت کاتولیک و اسلام خردورز و اعتدالی و تعاملی شیعی در دست یابی به این اهداف کارگشا است.


حجت السلام ناصری بیان کرد: جمهوری اسلامی مدل موفق و الگوی بارزی در زندگی مسالمت آمیز پیروان ادیان الهی و اقوام ایرانی است، مسیحیان در طول تاریخ خاصه در جمهوری اسلامی به عنوان شهروندان ایرانی همواره مورد احترام و تکریم بوده و از حقوق کامل شهروندی برخوردار و در عرصه های عبادی سیاسی و فرهنگی و ورزشی حضور فعال دارند و در مجلس نیز از نمایندگان خاص خود برخوردار هستند.


وی ابراز داشت: امید است جامع جهانی با بهره گیری از سنن الهی و قوانین وحیانی و قیادت و جهت دهی مسئولانه و قاطع و بی اغماض رهبران دینی، به سوی سعادت و عدالت و امنیت همه جانیه رهنمون شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 122230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha