به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، عباس مرزبان شامگاه سهشنبه (12 مهر) در جلسه توانمندسازی مدیریتی ایثارگران دستگاههای دولتی و خصوصی خوزستان اظهار کرد: خوزستان در بحث خدماتدهی به ایثارگران باید جزء دستگاههای برتر کشور باشد.
بازرس ویژه شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران با بیان اینکه خوزستان تنها وابسته به مردم این خطه نیست بلکه به تمام مردم کشور تعلق دارد افزود: از تمام کشور در این استان شهید دادیم تا یک وجب از خاک کشور به دست دشمن نیفتد.
وی خطاب به مشاوران ایثارگران دستگاههای اجرایی تصریح کرد: بهترین خدمت و سمتی که به شما داده شده، خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران است و باید رابط مدیریت دستگاه اجرایی محل خدمت خود و ایثارگران باشید.
مرزبان با اشاره به اینکه باید در خدمت به خانواده شهدا پیشقدم باشید ابراز کرد: شما بازوان توانمند بنیاد شهید و امور ایثارگران هستید و انتظار داریم در دستگاههای خود، قوانین را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.
بمانی ذراتی نیز ایثارگران را بهترین افراد جامعه دانست و عنوان کرد: باید از ظرفیت این قشر به نحو احسن استفاده شود و این موضوع تنها شعار نباشد بلکه در عمل اتفاق بیفتد.
مشاور استاندار خوزستان در امور ایثارگران با اشاره به ضرورت ویژه به افراد نخبه و بااستعداد، بر شناسایی ایثارگران در سازمانها و ادارات جهت شرکت در دوره آموزشی توانمندسازی مدیریتی تاکید کرد و ادامه داد: هدف این است که ایثارگران توانمند شده و در پستهای کلیدی و اصلی گنجانده شوند.
وی با اشاره به ضرورت تسلط مشاوران به قوانین و آخرین اطلاعات و مصوبههای مرتبط با ایثارگران ابراز کرد: لازم است خانوادههای شهدایی که چند شهید تقدیم کردند یا تنها فرزند ذکور آنها به شهادت رسیده به شکل ویژهای مورد توجه قرار گیرند و از مزایای بیشتری بهرهمند شوند.
همچنین حسن نورانی با بیان احادیثی در رابطه با شهدا خاطر نشان کرد: ایثارگران بهترینهای خلق خدا و برگزیده هستند و خدمت کردن به آنها توفیق بزرگی است که نصیب ما شده و امیدواریم بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان به فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه و رسیدگی به ایثارگران و خانواده شهدا اشاره کرد و گفت: مسئولان و مشاوران ایثارگران باید در دستگاههای اجرایی بدرخشند و کمتوجهی به آنها توسط مدیران قابل قبول نیست.
وی با اشاره به اینکه مشاوران ایثارگران باید مروج اصلی فرهنگ ایثار و شهادت باشند اضافه کرد: توجه به ایثارگران داخل سازمان، شناسایی و توانمندسازی ایثارگران شاغل در دستگاهها و توجه به درخواستهای مراجعهکنندگان ایثارگر از جمله وظایف مشاوران است.
نورانی همچنین بر توجه جدی به اجرای طرح سپاس و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران تاکید کرد و یاد آور شد: امیدواریم با خدماتی که انجام میدهیم شهدا از ما راضی باشند.
غلامرضا کایدانی نیز با تاکید بر خدماترسانی به خانواده شهدا و ایثارگران اظهار کرد: مقام معظم رهبری با همه مشغلههایی که در جهان اسلام دارند، دیدار با خانواده شهدا را فرض و تکلیف خود میدانند و میفرمایند امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
رئیس اداره اشتغال بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با بیان اینکه اگر مدیری دلسوز و توانمند نباشد قطعا نمیتواند از قوانین تبعیت کند افزود: برای این منظور نیاز است مدیران توانمند شده و به علم روز آشنا شوند.
وی از برنامهریزی جهت برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی مدیریتی ایثارگران خبر داد و تصریح کرد: این دورهها به صورت عمومی و خصوصی برگزار میشود که فرزندان شهدا به صورت عام و جانبازان، آزادگان و فرزندان جانبازان بالای 70 درصد به صورت خاص در مرحله اول اولویتبندی میشوند تا با تشکیل کلاسها هر رسته در جایگاه خود قرار بگیرد؛ شرکتکنندگان پس از پایان دوره در صورت قبولی در آزمون به دوره تخصصی راه پیدا میکنند.
کایدانی با اشاره به ضرورت حفظ جایگاه و شان جامعه ایثارگری و شهید و شهادت یاد آور شد: از جمله مواردی که در این دورههای آموزشی دنبال میشود مدیریت دانش و تفکر ناب، عناصر مدیریت و تصمیمگیری، رویکرد نوین مدیریتی، مهارتهای ارتباطی، نظارت و کنترل، خلاقیت، تکریم ارباب رجوع و ... است.
نظر شما