محمدرضا خوش گفتار، مدیر عامل خبرگزاری پانا در سازمان دانش آموزی کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار کرد: تنها تخصص برای خبرنگاران کافی نیست و خبرگزاری شبستان و ایرنا با داشتن خبرنگاران متدین و متعهد می تواند به خبرنگاران خبرگزاری پانا کمک کند.
خوش گفتار، تصریح کرد: باید از تجربیات خبرنگاران خبرگزاری شبستان در عرصه اخبار دینی بهره مند شویم تا بتوانیم با داشتن خبرنگاران متعهد به ترویج اخلاق رسانه ای کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه خبرگزاری پانا، سال 91 را به عنوان سال امور استان ها در نظر گرفته است، گفت: سعی داریم در این سال بیشتر به نمایندگی خبرگزاری های پانا در سطح استان ها مراجعه کرده تا از نزدیک انجام فعالیت های آنان را جویا شده و به رفع مشکلات بپردازیم.
خوش گفتار اضافه کرد: از خبرگزاری دانش آموزی پانا بیشتر انتظار می رود که خبرهای آموزش و پرورش و مسایل مربوط به تعلیم و تربیت را پوشش دهد.
فعالیت 32 دفتر نمایندگی فعال خبرگزاری پانا در سطح کشور
وی در ادامه با بیان اینکه خبرگزاری پانا، 32 دفتر نمایندگی فعال در سطح کشور دارد، افزود: حدود چهار هزار دانش آموز به صورت مستقیم و همچنین 200 نفر به صورت حرفه ای با خبرگزاری پانا، فعالیت می کنند.
خوش گفتار با اشاره به اینکه بالغ بر 75 درصد خبرنگاران پانا را دانش آموزان دختر تشکیل می دهند، افزود: حدود 31 هزار دانش آموز نیز به صورت غیر مستقیم در قالب تشکل های فرزانگان، پیشگامان و غیره با این خبرگزاری همکاری می کنند.
وی در ادامه گفت: برای سال 91 برنامه هایی نیز در دستور کار داریم که در راستای تحقق شعار امسال و لبیک گفتن به ندای مقام معظم رهبری در تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، است.
دانش آموزان سرمایه های اصلی نظام اسلامی هستند
خوش گفتار، دانش آموزان را سرمایه های اصلی نظام اسلامی دانست و اضافه کرد: این سرمایه های انسانی، آینده سازان ایران اسلامی هستند که با دانش و مهارت خبرنگاری می توانند در آینده نیز در مدیریت و سایر مقاطع کاری خود، موفق باشند.
وی با اشاره به اینکه خبرگزاری پانا در سه مقطح مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته برای دانش آموزان علاقه مند، کلاس های آموزشی خبرنویسی و عکاسی برگزار می کند، گفت: با توجه به آموزش مهارت های لازم در این خبرگزاری، پانا جزو 10 خبرگزاری برتر کشور مطرح می شود.
پایان پیام/
نظر شما