موسی احمدی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به جایگاه اجتماعی و سیاسی مساجد گفت: فلسفه مسجد در نظام دینی این است که برای عبادت ایجاد شده است وقتی ما همه اقداماتی که بر اساس تقوا صورت می گیرد را عبادت می دانیم لذا منافاتی نمی بینیم که اقداماتی که در راستای دین و عبادت و ارزش های آرمانی انقلابی باشد در مساجد شکل بگیرد.
عضو مجمع روحانیون مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حتی در تکایا ما حسینیه هایی داریم که صرفا در دهه محرم و صفر و رمضان از آنها استفاده می کنیم. چه ایرادی وجود دارد که کانون های تربیتی و دینی در این مساجد و حسینیه ها شکل بگیرد که مسایل فرهنگی را نظم دهند.
وی بیان کرد: در واقع منافاتی بین عبادت در مسجد و اقدامات فرهنگی و اجتماعی در راستای تقویت دین نمی بینیم.
نماینده مردم کنگان در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه برخی تحجرگرایی ها و عدم فهم دقیق دینی باعث می شود که ما از بعضی اقدامات غافل شویم و صرفا مسجد را برای خاستگاه نماز در نظر بگیریم در صورتی که در نظام شیعی و دینی خاستگاه مساجد خاستگاه سیاسی و مذهبی بوده است. انقلاب ها در مساجد آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در راستای تقویت دین و مذهب در بحث جوانان و نوجوانان باید در مساجد انجام شود، متولیان امر باید این فعالیت را تقویت کنند.
نظر شما