کمک به جامعه عشایری خراسان جنوبی با اجرای ۵ طرح

ابراهیمی گفت: برای کمک به جامعه عشایری خراسان جنوبی اجرای پنج طرح ایجاد کانون خودجوش، ایجاد سفره مرتع پایدار برای دام های عشایر، شناسایی پتانسیل های آموزش بازاریابی، بازاریابی محصولات عشایر و افزایش بهره وری دام عشایری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، محمدابراهیم ابراهیمی امروز (۱۹ شهریور) در جلسه تبیین نظام مسائل شناسی خراسان جنوبی اظهار داشت: ۱۸ هزار خانوار در جامعه عشایری استان خراسان جنوبی وجود دارد.

 

سرپرست امور عشایر خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: ۸۰ درصد از جامعه عشایری خراسان جنوبی در نقاط مرزی و ۲۰ درصد از این افراد در مناطق غیرمرزی استان ساکن هستند.

 

وی با بیان اینکه در سنوات قبل یک تعامل خوبی با بسیج صورت گرفته بود، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار خانوار عشایری در استان خراسان جنوبی با بسیج همکاری متقابلی دارند.

 

ابراهیمی با تاکید بر اینکه اثربخش ترین جامعه سیاسی دخیل در کشور عشایر هستند، افزود: ولایت پذیری این جامعه ثابت شده است و به عنوان مرزبانان گمنام در مرزهای جمهوری اسلامی مشغول به پاسداری و مرزبانی هستند.

 

سرپرست امور عشایر خراسان جنوبی به مشکلات جامعه عشایری استان اشاره کرد و گفت: ارز ترجیحی و خشکسالی و مرمت راه های عشایری و شناسایی دام و طیور و هزینه های تولیدی از مهم ترین مشکلات این جامعه غیور در استان محسوب می شود.

 

وی در خصوص ایجاد منابع آبی پایدار برای جامعه عشایری خراسان جنوبی عنوان کرد: در این راستا سه پروژه در دست اجرا قرار دارد و ۱۰ پروژه پژوهشی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان در این زمینه تهیه شده است.

 

ابراهیمی با بیان اینکه پنج طرح برای کمک به جامعه عشایری استان در دستور کار قرار دارد، گفت: ایجاد کانون های خودجوش یکی از این طرح ها است چرا که ایجاد کانون های هدایتی در استان خراسان جنوبی جواب نمی دهد.

 

سرپرست امور عشایر خراسان جنوبی در پایان بیان داشت: ایجاد سفره مرتع پایدار برای دام های عشایر، شناسایی پتانسیل های آموزش بازاریابی، بازاریابی محصولات عشایر و افزایش بهره وری دام عشایری در دستور کار قرار دارد.

 

 

کد خبر 1214463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha