«طاهر لازم البدیری»؛ خادم آستان حضرت عباس(ع)/  شهیدی که حسینی وار زیست

«طاهر لازم البدیری» مسئول نمایندگی هیئت های حسینی در استان بصره از جمله شهدایی بود که عمر خود را در خدمت به زائران امام حسین(ع) گذراند و حتی گاهی اثاثیه منزل خود را می فروخت تا اینکه به فیض شهادت رسید.

خبرگزاری شبستان، گروه جهان اسلام: شهید «طاهر لازم البدیری» مسئول نمایندگی هیئت های حسینی در استان بصره به همراه شهید «عزیز هاشم عزیز» از استان بصره و خادم حرم مطهر حضرت عباس(ع) و شهید «سید موید محسن الحجار الموسوی» در جریان عملیات آزادسازی روستای البشیر و در لبیک به فرمان جهاد کفائی مرجعیت اعلای جهان تشیع به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

شهید طاهر لازم البدیری متولد سال 1964 در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد و از همان دوران کودکی در خانواده ای که عاشق امام حسین(ع) بودند، رشد کرد و بزرگ شد.

 

منزل این خانواده شهید همیشه منبر امام حسین(ع) بوده است و با بهترین وسایل از سوگواران پذیرایی می کردند و پس از آن کار به شهید البدیری رسید، وی نیز اثاث منزل خود را می فروخت تا ملزومات موکب حسینی را برپا کند.

 

 

حاج احمد پسر شهید طاهر لازم البدیری گفت: خدمت به امام حسین(ع)  در خانواده ما ریشه دارد، پدربزرگم خادم سرشناس امام حسين(ع) بود و خانه ما در منطقه المعقل بود، درهای خانه به روی سوگواران باز بود و مراسم و مناسبت های دینی را برگزار می کردند و در ابتدا در زمان رژیم صدام به صورت مخفیانه عزاداری می کردند و ما برای عزاداران غذا آماده می کردیم.

 

اما در سال 2003 میلادی پدربزرگم دچار سکته مغزی شد و دربستر بیماری قرار گرفت و به روش مکتوب با ما حرف می زد و از ما خواست او را به زیارت مرقد امام حسین(ع) ببریم و هزینه صد نفر از بصره به کربلا را پرداخت کرد و در مدت اقامت در هتل، او را هنگام سحر در سلامت کامل احساس کردیم و وقتی از آن حالت تعجب کردیم به ما گفت که دو نفر شریف را دیدم که او را جراحی کردند. روی ساعد او عواقب عمل جراحی روی آن را دیدیم».

 

در نتیجه این کرامت، پدرم  شهید طاهر البدیری، در سال 1383 بزرگ ترین موکب حسینی (باب الفرج) را در کربلای مقدس در منطقه سید جوده برپا کرد و به مدت بیست روز سه وعده غذا روزانه به زائران می داد و الان از یک خیمه به 25 خیمه رسیده است و تعداد خادمان موکب زیاد شده است.

 

پدرم تمام هزینه را از جیب خودش خرج موکب می کرد، اما گاهی مجبور می شد برای تامین هزینه موکب اثاثیه بفروشد.

 

 

 

وقتی فتوای مبارک جهاد اعلام شد در کربلای معلی با هم بودیم و به واحد شعائر حسینی رفتیم و به دنبال جمع آوری نیرو بود و مسئول نمایندگی هیئتهای حسینی در استان بصره شد و لشکر العباس(ع) وابسته به آستان حرم حضرت عباس(ع) را دایر کرد.

 

لشکر العباس(ع) وابسته به آستان مقدس حرم حضرت عباس(ع) در عملیات آزادسازی بلد و الدجیل شرکت کرده و توانایی‌های رزمی خود را به نمایش گذارد.

 

این لشکر همچنین در عملیات آزادسازی البشیر نقش فعال داشته و شهدای زیادی را تقدیم کشور کرده است.

 

پدرم به همرهاه چند نفر دیگر در جریان عملیات آزادسازی روستای البشیر و در لبیک به فرمان جهاد کفایی مرجعیت اعلای جهان تشیع به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

پیکر مطهر این شهدا در مناطق تحت اشغال داعش تا زمان آزادسازی کامل روستای البشیر قابل انتقال به پشت جبهه نبود تا آنکه به لطف الهی و پس از آزادسازی این روستا، رزمندگان لشکر العباس(ع) موفق شدند پیکر این شهدا را پست جبهه منتقل نمایند.

 

پیکر این شهدا پس از زیارت حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) و قرائت زیارت امام حسین و حضرت عباس علیهما السلام و زیارت امام زمان(عج) و اقامه نماز برای تدفین به مقبره وادی السلام نجف منتقل گردید.

 

با نگاهی به زندگی شهید «طاهر لازم البدیری» مسئول نمایندگی هیئت های حسینی در استان بصره در می یابیم که وی حسینی زندگی کرد و به شهادت رسید.

 

کد خبر 1213324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha