گزینش کیفی تر مدرسان درس آشنایی با قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون پژوهشکده قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد با اشاره به تدریس درس آشنایی با قرآن، فعالیت گسترده هیئت گزینش مدرسان آن به دلیل دامنه وسیع اثرگذاری برای دانشجویان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالمجید طالبتاش، معاون پژوهشکده قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام فعالیت گسترده هیات گزینش استادان درس آشنایی با قرآن گفت: دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی این واحد درس را که دربردارنده سه محور آشنایی با تجوید، قرائت متن و مفاهیم قرآن است را می گذارنند.

وی ادامه داد: همسو با جلسه مشترکی که با حضور معاون فرهنگی و مدیران کل فرهنگی دانشگاه با حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و مدیران مرکز مهدویت برگزار شد و هماهنگی هایی که در جهت اجرایی کردن مصوبات جلسه صورت گرفت، مطالبی در زمینه مهدویت تهیه شده است که برای سال تحصیلی جدید به مفاهیم کتاب درس آشنایی با قرآن افزوده می شود.

 

طالبتاش تصریح کرد: آنچنان که شیوه تدریس درس آشنایی با قرآن و همچنین دانش روزآمد مدرسان می تواند رویکرد مثبت و یا منفی دانشجویان و علاقمندی یا عدم علاقمندی آنها نسبت به این درس را رقم زند، هیأت گزینش درس آشنایی با قرآن در پژوهشکده با هدف گزینش مدرسان تاثیرگذار و توانمند، فعالیت خود را گسترده تر کرده و از متقاضیان این درس که توسط واحدهای دانشگاهی معرفی شده اند، مصاحبه علمی برای صدور مجوز به عمل می آورد.

معاون پژوهشکده قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: به زودی برای مدرسان این درس، کارت شناسایی تهیه می شود. از این رو تمامی مدرسان درس آشنایی با قرآن باید از این از پژوهشکده مجوز دریافت کنند.

وی با اشاره به انجام مصاحبه در مناطق 3،4،5،8،10،11 و 17 این دانشگاه عنوان کرد: 155 نفر در این مصاحبه ها شرکت کرده اند. با توجه به توانمندی و سطح علمی مصاحبه شوندگان به 27 نفر مجوز دوساله، به73 نفر مجوز یکساله ، به 40 نفر مجوز یک ترم تدریس داده شده و تعداد 15 نفر از حد نصاب لازم برخوردار نبوده اند که مردود اعلام شده اند.


طالب تاش ادامه داد: هیأت گزینش در شش ماهه نخست سال 1391 در مناطق باقیمانده مصاحبهه ای را انجام می دهد، از این رو انتظار می رود تا پایان شهریورماه 1391 بررسی پرونده متقاضیان در این مرحله به اتمام رسد.

وی برگزاری کارگاه های آموزشی برای تمامی مدرسان درس آشنایی با قرآن از دیگر برنامه های پژوهشکده است که برگزاری دو کارگاه مقدماتی آغاز شده است و بیشتر مناطق دانشگاهی نسبت به اجرای این دو کارگاه آموزشی اقدام کرده اند.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی تسنیم، طالبتاش بیان کرد: برنامه این کارگاه ها به گونه ای است که مدرسان پس از گذراندن یک دوره کارگاه آموزشی، مهارت های علمی و تجربی بیشتر کسب می کنند. بازگو کردن اهمیت درس منجر شده تا دیگر نهادهای دانشگاهی همچون وزارتخانه های علوم و بهداشت نیز برای تعبیه این درس در میان دیگر متون ابراز تمایل کنند.

وی خاطرنشان کرد: هر چند درس تفسیر موضوعی قرآن و تفسیر نهج البلاغه نیز در دانشگاه ها تدریس می شود، اما درس آشنایی با قرآن با هدف کاربردی کردن مبانی تفسیری همراه با قرائت و روخوانی قرآن و آموزش تجوید متناسب با قرائت مورد نظر، رویکرد متفاوتی است که اثر بخشی آن مشهود است و می تواند مکمل درس تفسیر قرآن باشد.

پایان پیام/
 

کد خبر 121273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha