با عبرت از عاشورا مانع از به مسلخ رفتن ارزش ها و دستاوردهای انقلاب شویم

مدیر حوزه های علمیه خواهران، با بیان اینکه مقدس ترین پدیده ها وقتی به این عالم می آیند، ایمن از تحریف نیستند، گفت: انحرافات همواره به تدریج اتفاق می افتد، وظیفه ماست که از تاریخ اباعبدالله(ع) درس بگیریم تا ارزش ها به مسلخ نروند.

​به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مجتبی فاضل» در همایش مبلغان و طلاب زباندان اعزامی به اربعین از سوی حوزه های علمیه خواهران، که امروز در سالن آیت الله شرعی برگزار شد، در سخنانی با اشاره به روایتی از امام صادق(علیه السلام) که فرمودند: مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَيْرَ قَذَفَ فِي قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ ع وَ حُبَّ زِيَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِي قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَيْنِ وَ بُغْضَ زِيَارَتِهِ.هر کس که خدا خیرخواه او باشد، محبت امام حسین(ع) و شوق زیارتش را در دل او می اندازد، و هر کس که خدا بدخواه او باشد، کینه و بغض زیارت امام حسین(ع) را در دل او می نهد گفت: این محبه به اباعبدالله(ع) موهبیتی از سوی خداوند است که باید قدر بدانیم.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به احادیثی از امام على(ع): "إذا أرادَ اللّه ُ بعَبدٍ خَيرا فَقَّهَهُ في الدِّينِ، و ألهَمَهُ اليَقينَ: هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، او را در دين فقيه گرداند و يقين در دلش افكند"و این روایت که "أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء، علم، نوری است که خداوند به قلب هر کس که بخواهد، می افکند"، بیان داشت:اگر بخواهیم بین این سه روایت جمع کنیم، این می شود که حب امام حسین(ع) و زیارت آن حضرت، علم و نور است و جمیع همه خیرات است، اگر خداوند، خیر کسی را بخواهد، دوستی و حب امام حسین(ع) را در قلب او قرار می دهد. همچنین است که فقیهی در دین پیدا نمی کنید که دوستی امام حسین(ع) را نداشته باشد، این دوستی نوری است که خداوند در قلب مومنین قرار می دهد.

-حب امام حسین(ع) را خداوند در قلب انسان قرار می دهد

وی خطاب به زائران گفت: شما مبلغان در این سفر معنوی این نکته را به همه زائران بگوییدکه حب امام حسین(ع) و میل به زیارت امام امری معمولی نیست، بلکه این خداوند است که این اشتیاق و حب را در قلب انسان قرار می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل تصریح کرد: از مبلغان میخواهیم نسبت به نقش آفرینی و  پیام رسانی حضرت زینب(س) و همه زنانی که در قضیه عاشورا بودند، که مغفول مانده اند، روشنگری داشته باشند.

-نقطه جوش انحرافات تدریجی در طول 50 سال، شهادت مظلومانه امام حسین(ع) در کربلا بود

وی بیان داشت: قصه عاشورا به یکباره اتفاق نیافتاد، بلکه بعد از رحلت رسول اکرم(ص)، اتفاقاتی رقم خورد که نقطه جوش این اتفاقات در عرض 50 سال و در سال 61 هجری، این شد که امام حسین(ع) را اینگونه زنده سربریدند و شهید کردند. این انحراف تاریخی، آرام آرام و به تدریج اتفاق افتاد. لذا وظیفه ما، آگاهی و هوشیاری به این بخش است که نگذاریم تاریخ تکرار شود.

مدیر حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: آنهایی که اباعبدالله(ع) را سربریدند، غریبه نبودند و اهل کوفه بودند، حداقل چندسال حکومت امیرمومنان(ع) را درک کرده بودند یا پدرانشان خاطره از امام علی(ع) داشتند، این انقطاع بعد از 50 سال، بسیاری از ارزش ها را به ضدارزش تبدیل کرد، مقدس ترین پدیده ها وقتی به این عالم می آیند و لباس امکان برآن پوشیده می شود، ایمن از تحریف نیستند، و لو انقلاب رسول خدا(ص) یا امیرمومنان(ع) باشد، در صورت بی توجهی، به انحراف می رود. در زمان خلیفه سوم بود که مطرودین زمان پیامبر اسلام(ص) به مدینه بازگشتند و بدتر اینکه به بدنه دولت هم وارد شدند و فرماندار شدند.

وی با اشاره به اینکه اگر انحرافی بخواهد اتفاق بیفتد، آرام و آرام و تدریجی رخ می دهد بیان داشت: وظیفه ماست که از تاریخ اباعبدالله(ع) درس بگیریم  و نگذاریم ارزش ها به صلابه کشیده شوند و به مسلخ روند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل، با بیان اینکه فجایج کربلا، موجب تفکر در انسان می شود، بیان داشت: امام را زنده سربریدند آنهم عده ای از مسلمانان. اگر بخواهیم این عطیه انقلاب اسلامی را حفظ کنیم و در قبال دستاوردهای این انفلاب از تاریخ اباعبدالله(ع) درس بگیریم، باید بدانیم که اگر نسبت به نابهنجاری ها و کاستی ها اغماض کنیم، انقلاب به انحراف می رود.

وی در پایان خطاب به زائران بیان داشت: امیدواریم این سفر معنوی، از شهد شیرین معنویتی برخوردار شوید که همواره همراهتان باشد و بدانید که خدمت به زائران کم از زیارت نیست، انشالله بتوانید بیشترین خدمات را به زائران داشته باشید.

 

کد خبر 1212638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha