هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری بازوی دستگاه تعلیم و تربیت هستند

پریمی در گردهمایی آموزشی قطب چهار کشوری در سنندج گفت: هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری، بازوی دستگاه تعلیم و تربیت و در خط پایان نظارت هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، «ابوالفضل پریمی»  ظهر چهارشنبه(9 شهریور ماه) در آیین افتتاحیه گردهمایی آموزشی اعضای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش، قطب چهار کشوری که به میزبانی استان کردستان در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، آموزش و پرورش را مرکز ثقل انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان عنوان کرد و گفت: هیات های رسیدگی به تخلفات اداری در جایگاه رسیدگی و خط پایان نظارت هستند.


مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش و پرورش با اشاره به نقش مهم و حساس هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان در عرصه تعلیم و تربیت، گفت: نقش هیات همانند جراحی است که با هدف اصلاح ساختار در دستگاه عریض و طویل تعلیم و تربیت و سلامت نظام اداری ایفای وظیفه می نماید.

 
پریمی با تأکید بر رهنمودی از مقام معظم رهبری، بند ۴ فرمان ۸ ماده ای که "ضربه عدالت باید قاطع و در عین حال دقیق و ظریف باشد" افزود: آموزش و پرورش جزو پاکترین سیستم هاست و تخلفات در این نهاد فرهنگی بسیار اندک است اما به دلیل تاثیرگذاری کارشان نباید کوچکترین تخلفی در این سازمان صورت بگیرد.

 
وی با بیان اینکه اگر تخلفی در آموزش و پرورش صورت بگیرد ما نقش خود را در تعلیم و تربیت به خوبی ایفا نکرده‌ایم؛ خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان در آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت است.

 
نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه حساس هیات، گفت: صدور رای کاری بسیار سخت و مسئولیت‌آور است. 


وی در ادامه به معرفی ساختار هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان  پرداخت و با بیان اینکه هیات‌ها دارای 5 عضو، سه عضو اصلی و یک یا دو عضو علی البدل هستند؛ گفت: اعضای این هیات به عنوان نماینده دولت برای سه سال با ابلاغ بالاترین مقام دستگاه منصوب می‌شوند .


مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت آموزش و پرورش در ادامه به جایگاه هیات‌ها در سیستم آموزش و پرورش پرداخت و تصریح کرد: اعضای هیات ضمن حفظ در رسیدگی، تصمیم‌گیری و پست سازمانی یکسان هستند و هیچ تفاوتی باهم ندارند.


پریمی از هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان به عنوان مرجع رسیدگی کننده دستگاه در کنار اهرم‌های نظارتی نام برد و بر هماهنگی با ادارات حراست و ارزیابی عملکرد استان‌ها به عنوان اهرم‌های نظارتی را اعضای هیات و برگزاری نشست‌های مشترک با این ادارات تاکید کرد و گفت: نباید هیچ گونه فاصله‌ای بین نهاد‌های نظارتی با هیات‌ها به عنوان مرجع رسیدگی کننده  وجود داشته باشد
وی در ادامه به بیان برخی از شرایط عمومی قانون در هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان  پرداخت و شناور بودن مجازات، عدم وجود سلسله مراتب و نبود مرور زمان در اعلام تخلف را از اهم این موارد برشمرد.

 


پریمی با بیان اینکه گذشت زمان نمی‌تواند مانع رسیدگی به تخلف شود چراکه جنبه عمومی دارد؛ گفت: در هیات هر پرونده یک مجازات دارد و اگر به عنوان مثال 20 تخلف برای فردی گزارش شود فقط یک مجازات برای او در نظر گرفته می‌شود.

 
مدیرکل دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در رسیدگی به پرونده ها باید عدالت و انصاف رعایت شود؛ گفت: ما در جایگاه قضاوت همکاران فرهنگی باید در کار خود اقناعی عمل کنیم چراکه شان ما رسیدگی است

 

 

توجه به آموزش و پیشگیری یکی از مهم‌ترین تاکیدات نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت به اعضای هیات‌های رسیدگی استان‌ها بود و خاطرنشان کرد: مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها باید زمینه آموزش مستمر و هدفمند کارمندان و پرسنل آموزشی را برای هیات‌ها فراهم کنند.


وی همچنین بر آموزش حضوری معلمان در خصوص آشنایی با مسائل مربوط به تخلفات اداری کارکنان تاکید کرد و گفت: این امر بازدارنده خواهد بود و می تواند میزان تخلفات در آموزش و پرورش را به حداقل برساند.

 
 

پریمی از مسئولین هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان استان‌ها خواست با استفاده از توان و ظرفیت خود در بررسی پرونده‌ها مستندات را ملاک عمل خود قرار دهند و سعی کنند در کار خود دچار خطای هاله ای نشوند.

 

 وی همچین به همه فرهنگیان و کارمندان آموزش و پرورش توصیه نمود قبل از قبول مسئولیت در هر سمتی، حتما شرح وظایف خود در آن پست را با دقت و آگاهی مطالعه کنند چراکه بیشتر تخلفات ناشی از جهل نسبت به قانون است.

 

مدیر کل دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه همه ما به خودسازی نیاز داریم، تعهد و تخصص در کار را لازمه کار در هیات عنوان کرد.

 

وی در پایان با بیان اینکه ما در هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان به دنبال انسان های مستقل، آزاده و متعهد هستیم؛ گفت: آزادگی و استقلال لازمه صدور رأی می باشد لذا باید در این خصوص انصاف و عدالت را رعایت و مطالعه و تحقیق داشته باشید.

 

وجود دانش‌آموزان نخبه و با استعداد را یکی از نقاط قوت استان کردستان است

 

هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش کردستان نیز در این همایش، به تشریح وضعیت آموزش و پرورش استان پرداخت و گفت: در سال تحصیلی جاری در سطح استان، 24 هزار نیروی انسانی به  320 هزار دانش آموز خدمات آموزشی و پرورشی ارایه می‌دهند.

 

 وی وجود دانش‌آموزان نخبه و با استعداد را یکی از نقاط قوت استان عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان این استان چند سال متوالی رتبه‌های برتر مسابقات مختلف و المپیادنانو را کسب کرده‌اند.

 

 ناظمی جلال در ادامه سخنان خود با اشاره  اهمیت کار هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان گفت: قضاوت در بین بهترین قشر جامعه یعنی فرهنگیان کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است .

 

 مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آموزش و پرورش دستگاه بزرگ تعلیم و تربیت است؛ گفت: همه بخش‌های این دستگاه باید با هم هماهنگ باشند و کم کاری در هر بخشی می‌تواند مشکلاتی در سایر بخش ها ایجاد کند.

 

 این مقام مسئول در ادامه با اشاره به آیه 58 سور نساء؛ گفت: امانت داری و عدالت دو اصل مهم است که اعضای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان باید آن را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

 

گردهمایی آموزشی قطب چهار کشوری هیات‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش به میزبانی استان کردستان در سنندج آغاز شد.

 

 

کد خبر 1211440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha