محسنی اژه‌ای: قبل از خودمان باید مردم را ببینیم

رییس قوه قضاییه گفت: در قوای سه‌گانه باید قبل از آن‌که مشکلات و مسائل مجموعه خودمان را لحاظ کنیم، به رفع و برطرف کردن مشکلات مردم اهتمام داشته باشیم؛ به عبارت دیگر، قبل از آن‌که خودمان را ببینیم، باید مردم را ببینیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محسنی اژه‌ای، یکشنبه شب (۳۰ مرداد) در نشست مشترک هیات دولت و شورای عالی قوه قضاییه به میزبانی دولت، ضمن تسلیت و تعزیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و همچنین گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا این‌گونه وانمود و القاء کند که الگوی جدید نظام اسلامی با پرچمداری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، توانایی غلبه بر مشکلات پیش روی خود را ندارد و در این شرایط چنانچه ما بتوانیم بر مشکلات فائق آییم، نقطه عطفی در گام دوم انقلاب رقم خواهد خورد و ثابت می‌شود که مدل نظام اسلامی و مردمسالاری دینی، توانایی پاسخگویی به مشکلات را دارد.

رئیس عدلیه اظهار داشت: رسیدن و نیل به فهم و درک مشترک از مشکلات و معضلات کشور و اقدامات هماهنگ و هم‌افزا برای غلبه بر این مسائل، از موضوعات ضروری و دارای اولویت هر سه قوه است.   

قاضی‌القضات با یادآوری این مهم که عبور از مشکلات و موانع بدون همکاری و هم‌افزایی همه قوا و همچنین مشارکت مردم، میسر و امکان‌پذیر نخواهد بود، گفت: در نظام اسلامی اساس کار ما در ضمن توجه به ارزش‌های الهی و معنوی، توجه و عنایت به رفع مسائل و مشکلات مردم است؛ به بیان دیگر، مردم و مسائل آنها در بطن و متن تصمیمات و راهبردها و اقدامات ما قرار دارند.

وی تصریح کرد: بر همین مبنا، ما در قوای سه‌گانه و مشخصاً در دولت و قوه قضائیه باید قبل از آنکه مشکلات و مسائل مجموعه خودمان را لحاظ کنیم، به رفع و برطرف کردن مشکلات مردم اهتمام داشته باشیم؛ به عبارت دیگر، قبل از آن‌که خودمان را ببینیم، باید مردم را ببینیم.   

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر این‌که اولویت قوای سه‌گانه باید سیاستگذاری و برنامه‌ریزی عملیاتی در جهت رفع مشکلات مردم باشد، اظهار کرد: نگاه و رویکرد مبتنی بر اولویت داشتن رفع مسائل و معضلات مردم، اکنون در قوای سه‌گانه، ساری و جاری است؛ اما ضرورت دارد به این نگاه و رویکرد عمق بخشید و این مقوله را در تمامی لایه‌ها و سطوح مدیریتی رسوخ داد و آن را به یک باور و اعتقاد تبدیل کرد.   

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این‌که مسئولان دستگاه قضایی در خصوص مسائل و مشکلات قوه مجریه، از آگاهی و شناخت برخوردارند و محدودیت‌های دولت را درک می‌کنند، گفت: توصیه همیشگی من به مسئولان دستگاه قضایی آن است که در بیان مسائل و مشکلات خود نزد دولتمردان، اولاً به محذوریت‌ها و محدودیت‌های دولت توجه و التفات کنند؛ بدین معنا که توقعات و انتظارات خود را با لحاظ تنگناهای موجود در دولت مطرح کنند و ثانیاً علاوه بر آسیب‌شناسی مسائل و مشکلات، نسبت به ارائه راه‌حل‌های مرتبط نیز اهتمام داشته باشند.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به سابقه طولانی حضور آقای رئیسی در مناصب مختلف عالی قضایی و شناخت و بینش وی نسبت به ابعاد و زوایای خطیر و تخصصی امور قضایی، گفت: با توجه به آشنایی آقای رئیسی با پیچیدگی‌های امر خطیر قضا و مسائل دستگاه قضایی، نیازی به تشریح و تبیین محدودیت‌ها و محذوریت‌های قوه قضاییه برای وی وجود ندارد و رئیس‌جمهور نسبت به برطرف کردن مشکلات دستگاه قضایی عنایت و توجه دارد.

گفتنی است در این نشست، رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت و همچنین اعضای شورای عالی قوه قضائیه حضور داشته و طی سخنانی به بیان مطالب و نقطه نظرات خود در راستای بسط هم‌افزایی‌ها و هماهنگی‌ها میان دو قوه مجریه و قضاییه پرداختند.

کد خبر 1207797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha