مسجد پایگاه روشنگری و بصیرت افزایی است

ابدالی پور با اشاره به اینکه مسجد پایگاهی برای جذب جوانان، روشنگری و بصیرت افزایی است، گفت: ترویج و نهادینه سازی فرهنگ دینی مهم ترین رویکرد فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

« محمد ابدالی پور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، با گرامیداشت روز جهانی مسجد، اظهار داشت: مسجد پایگا ترویج و نهادینه سازی فرهنگ دینی است.

 

وی با اشاره به نقش مساجد از صدر اسلام تاکنون، افزود: احیای کارکردهای مسجد محور مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان و ترویج و نهادینه سازی فرهنگ دینی است.

 

مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پرهیز از اختلاف بین ارکان مساجد و تجهیز همگان به سلاح معرفت اشاره کرد و گفت: مسجد سنگر دین است و از صدر اسلام تاکنون به‌عنوان پایگاه دین نقش موثری در نهادینه سازی فرهنگ دینی داشته است، همان‌طور که انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام خمینی(ره) از مسجد شکل گرفت و در دامان مسجد به پیروزی رسید.

 

وی ادامه داد: مسجد در دوران دفاع مقدس نیز به‌عنوان یک پایگاه پشتیبانی نقش بسزایی در پیروزی رزمندگان در نبرد حق علیه باطل ایفا کرد، چرا که سازماندهی نیروها و کمک‌های مردمی از همین مساجد انجام می‌شد.

 

ابدالی پور با اشاره به اهمیت احیای کارکردهای مسجد محور، افزود: امروز مساجد محور و کانون بصیرت افزایی و آگاهی بخشی هستند.

 

وی با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد از ارکان فعال در مساجد هستند، افزود: احیای فعالیت های مسجد محور مهم ترین رویکرد کانون های فرهنگی هنری مسجد است.

 

ابدالی پور با اشاره به فعالیت های مختلف دینی، فرهنگی، اجتماعی و بصیرتی کانون های فرهنگی هنری مساجد، خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد سنگر مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان هستند.

 

وی مقابله با تهاجم فرهنگی را هدف اصلی از تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و افزود: دشمنان این نظام و انقلاب سعی دارند با تهاجم فرهنگی نوجوانان و جوانان ما که آینده سازان این مملکت اسلامی هستند را از ارزش های اسلامی دور کنند.

 

ابدالی پور با اشاره به به فعالیت 428 کانون فرهنگی هنری مسجد در استان لرستان، افزود: حدود60 درصد از کانون های مساجد استان لرستان در مناطق روستایی راه اندازی شده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نبود مراکز فرهنگی در مناطق روستایی، کانون های فرهنگی هنری فعال در روستاها، در رونق فضای فرهنگی و هنری روستاها نقش بی‌بدیلی داشته اند.

 

مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان محل اجتماع عظیم مؤمنین و مسلمانان و بخصوص کودکان و جوانان، بهترین فضای عمومی و اجتماعی برای نهادینه کردن و گسترش فرهنگ‌های برتر و فرهنگ دینی و قرآنی هستند.

 

وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از ظرفیت خوبی برخوردار هستند، اذعان داشت: اغلب کارهای انجام شده در کانون‌های مساجد به‌ صورت مردمی در کشور اداره می‌شود و این مردمی بودن مهمترین ویژگی کانون مساجد است.

 

ابدالی پور خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی وهنری مساجد به عنوان رکنی از ارکان مسجد، نقشی مهم و تاثیر گذار در اعتلای فرهنگی جامعه دارند.

 

ابدالی پور افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکنون توفیقات خوبی در جذب جوانان و کادرسازی و تربیت نیرو، بصیرت افزایی و آگاهی بخشی و مقابله با توطئه های دشمنان داشته اند.

 

مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان با اشاره به محله محور بودن فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد، بیان کرد: تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند در ارتقای فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی جامعه نقش بسزایی داشته باشد.

 

وی با اشاره به فعالیت های اجتماع محور کانون های فرهنگی هنری مساجد، افزود: کانون های مساجد در مقابله با آسیب های اجتماعی و آگاهی بخشی به اقشار در این خصوص نقش مهمی دارند.

 

ابدالی پورخاطرنشان کرد: ظرفیت های اجتماعی جوانان ذیل کانون های فرهنگی هنری بستری مناسب و ساختارمند برای فعالیت های سالم اجتماعی فراهم می کند.

 

مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان افزود: هم افزایی دستگاه های فرهنگی در برنامه های مسجد و  کانون های فرهنگی هنری مساجد برای تقوبت برنامه های فرهنگی مردم محور باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1207535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha