به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک ، «محمدرضا جیریایی» امروز چهارشنبه (۲۶ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به قانون جوانی جمعیت، گفت: در راستای حمایت از این قانون و جوانی جمعیت، مادران بارداری که هیچ گونه بیمه ای ندارند، یک سال تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و به صورت رایگان از خدمات بیمه سازمان بهره مند می شوند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی با اشاره به بیمه فرزندان این مادران افزود:این فرزندان نیز به مدت 5 سال تحت پوشش بیمه قرار گرفته و از خدمات بیمه سلامت بهره مند می شوند.
وی همچنین به مطالبات داروخانه های طرف قرار بیمه سلامت نیز اشاره کرد و گفت: در راستای مطالبات موسسات طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت در کل کشور یک روند ثابت و منظمی در پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد دارد و در حال حاضر مطالبات تیرماه داروخانهها پرداخت شده و سایر موسسات نیز تا پایان خردادماه مطالبات خود را دریافت کرده اند.
این مقام مسوول همچنین با بیان اینکه با توجه به سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران و تاکیدات مقام معظم رهبری،تمامی افراد فاقد بیمه در کشور به صورت رایگان تحت پوشش بیمه پایه قرار می گیرند، ادامه داد: در این خصوص از بهمن سال ۱۴۰۰ اقدامات لازم در این راستا انجام شد و این طرح در استان مرکزی ابتدا از حاشیه شهرهای اراک و ساوه و خمین اجرا شد.
جیریایی با بیان اینکه در این راستا ۶۵ هزار نفر، فاقد بیمه شناسایی شده و تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند، ادامه داد: اگر فرد فاقد پوشش بیمه ای در بیمارستان بستری شود پیش از ترخیص می تواند اقدام به دریافت دفترچه بیمه ای داشته باشد.
ارایه خدمات به زوجین در خصوص ناباروری
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی همچنین به ارایه خدمات به زوجین نابارور اشاره کرد و گفت: ۳ مرکز طرف قرارداد سازمان برای زوجین متقاضی فعال هستند تا زوجین بتوانند از خدمات بیمه ای استفاده کنند.
این مقام مسئول، با توجه به اینکه از ابتدای شروع این طرح در سال گذشته، یک هزار و 56 بار مراجعه برای درمان ناباروری صورت گرفته است که این مهم ۴۱۶ میلیون تومان هزینه داشتهف گفت: در ۳ ماه امسال نیز ۴۸۵ بار مراجعه با ۵۱۹ میلیون تومان هزینه انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه خدمات توانبخشی معلولین از جمله خدمات و تعهدات سازمان است، اظهار کرد:کاردرمانی و گفتاردرمانی قبلا در تعهد سازمانی بیمه سلامت نبود که در تعهدات شامل این افراد شد که این عزیزان هم میتوانند خدمات توانبخشی مورد نیازشان را هم از بخش دولتی هم از بخش خصوصی بگیرد.
وی با بیان اینکه بیماران دیگری که خدمات بیمه شامل حالش می شود، بیماران اوتیسمی هستند، افزود: این افراد هم تمامی خدماتی که می گیرند و درمانی که مورد نیاز شان هست در راستای درمان بیماری شان تحت حمایت بیمه قرار گرفته و میتوانند از خدمات بیمهای استفاده کنند.
جیریای در ادامه به نسخه نویسی الکترونیکی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نسخه ها به صورت الکترونیک انجام می شود و از ابتدای سال گذشته بحث اجرای نسخه الکترونیکی انجام شده که در این راستا چالشهای زیادی داشتیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر هیچ موسسهای بدون نسخه نویسی الکترونیک کار نمی کند و نسخه ها به صورت الکترونیکی انجام می شود فقط در مواقعی که با قطع اینترنت یا برق روبرو هستیم و یا موارد دیگر اتفاق می افتد و در یک مقطع زمانی که مشکل پیش می آید پزشکال با هماهنگی اداره کل بیمه سلامت در راستای حمایت از مردم نسبت به نوشتن نسخه کاغذی اقدام می کنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی میانگین هزینه ماهانه سازمان را ۳۰ میلیارد تومان در سطح ۱ و ۲ دانست و بیان کرد: پیش بینی می شود امسال در مجموع ۳۶۰ میلیارد تومان برای بیمه شدگان هزینه شود.
وی همچنین به اجرای طرح دارو یار اشاره کرد و گفت: از ۲۳ تیرماه امسال به صورت شبانه روزی ۲۵۰ مورد بازدید از ۱۶۵ داروخانه طرف قرارداد صورت گرفته و آموزش لازم نیز به آنها ارائه شده است.
نظر شما