«جهانبخش قنبری» با اشاره به اعلام فراخوان بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «قصه، صدای زندگی است»،به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: این جشنواره در بخشهای رقابتی، غیررقابتی و علمی برگزار می شود.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه بخش «رقابتی» بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی شامل قصهگویی ملی، قصهگویی بینالمللی، قصهگویی آیینیسنتی، قصهگویی زبان اشاره، قصهگویی ۹۰ ثانیهای (قصه زندگی من) و پادکست قصهگویی است، افزود: بخش «غیررقابتی» با عنوان «قصهگویی برگزیدگان» و بخش «علمی» این رویداد فرهنگی در بخشهای جستار، مقاله علمی، کتاب، پایاننامهو رساله برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این جشنواره با محورهای موضوعی امیدها و آرزوها، شادیها و غمها و ایثار و از خود گذشتگی برگزار می شود، ادامه داد: علاقهمندان در حوزههای مختلف میتوانند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبتنام و ارسال آثار خود اقدام کنند.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه بخشهای قصهگویی ملی جشنواره قصهگویی شامل قصهگویی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال، بزرگسالان ۱۸ سال به بالا و مادربزرگها و پدربزرگها و بخش «بینالملل» شامل اجرای قصهگویان حرفهای ایران و کشورهای دیگر شامل برگزیدگان سطوح منطقهای، ملی و بینالمللی جشنوارههای پیشین، قصهگویان و مجریان حرفهای و قصهگویان علاقهمند از سایر کشورها، است،ادامه داد: بخش «آیینیسنتی» نیز شامل اجرای قصهگویی با نگاه به سنتها و آیینهای دینی و ایرانی، در یکی از شیوههای نقالی، پردهخوانی و یا شمایلگردانی است که نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا میتوانند در آن شرکت کنند.
قنبری همچنین با اشاره بخش «قصهگویی زبان اشاره» گفت: این بخش شامل قصه مورد نظر با هر قالبی، به زبان اشاره فارسی است و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا میتوانند در آن شرکت کنند.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اضافه کرد: بخشهای «قصهگویی ۹۰ ثانیهای» امسال و برای چهارمین مرتبه در جشنواره بینالمللی قصهگویی برگزار میشود و قصهگو در یک ویدئوی ۹۰ ثانیهای، برش یا بخشی از زندگی خود را روایت میکند و همه گروههای سنی را شامل خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: در بخش «پادکست قصهگویی» که برای دومین بار است برگزار میشود، قصهگویان علاقهمند سراسر کشور، قصهای را به صورت صوتی و در قالب یک پادکست حداقل سه دقیقه و حداکثر ۳۰ دقیقه ارائه میکنند.
وی همچنین به بخش غیررقابتی جشنواره بینالمللی قصهگویی اشاره کرد و گفت: این بخش با عنوان «قصهگویی برگزیدگان» شامل اجرای افتخاریِ ویژه برگزیدگانی است که در سطوح ملی و بینالمللی (مرحله نهایی) جشنوارههای قصهگویی پیشین کانون سه بار برگزیده شدهاند.
قنبری با بیان اینکه قصهگویان این بخش باید در صورت اجرای قصه به زبان یا گویشی غیر از فارسی، ترجمه آن را به صورت مکتوب در اختیار گروه داوری قرار دهند، اظهار کرد: زمان قصه آنان بین ۸ تا ۲۰ دقیقه تعیین شده است.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی ادامه داد: متن فراخوان کامل بیستو چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی علاوه بر سایت اختصاصی جشنواره در سایتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به نشانی kpf.ir و kanoonnews.ir قرار گرفته و علاقمندان به شرکت در جشنواره می توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات لازم را کسب کنند.
نظر شما