رویکرد اصلی دولت سیزدهم تحقق عدالت اجتماعی است

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با تاکید بر تقویت تشکل ها و گروه های اجتماعی در کشور گفت: تشکل ها و گروه ها سرمایه اجتماعی کشور هستند که این سرمایه در نهایت به تقویت عدالت اجتماعی کمک می کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمد عباسی در گردهمایی روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی که صبح امروز شنبه 22 مرداد در تالار وزارت کشور برگزار شد، گفت: قرآن کریم در آیات مختلفی به این موضوع اشاره می کند که خداوند هدایت و راهنمایی را برای گروه ها و تشکل های جوانمرد نازل می کند و قلب این تشکل ها را به یکدیگر متصل می کند. یکی از ویژگی ها و خصایص انسان های بزرگ را جوانمردی معرفی می کند. امام خمینی (ره) نیز با همین رویکرد توانست قلب های مردم را به هم متصل کند و انقلاب اسلامی ایران که در خیلی از جاها طرفدار داشت و حتی کسانی که انقلاب اسلامی را به درک نکرده بودند به این دلیل بود که قلب هایشان به هم وسیله انقلاب نزدیک شد.

 

رییس سازمان امور اجتماعی کشور اظهار داشت: در نظام و فرهنگ دینی ما روحیه جمع گرایی و مردمی بودن یکی از خصایص مهم است. در شرایط مختلف نمونه هایی از حضور مردم در هیئت های مذهبی و کمک رسانی در بلایا و حوادث مختلف را دیده ایم و همین نشان می دهد که مردم ایران با کار جمعی و گروهی توانسته اند از پس بلایای طبیعی بگذرند. در واقع این کمک های مردمی جزء خصیصه های ملت ایران است. در طول جنگ تحمیلی نیز با حضور همین تشکل ها و مردم توانستیم به پیروزی برسیم.

 

معاون اجتماعی وزیر کشور با بیان اینکه در حال حاضر باید از ظرفیت های کشور به خوبی استفاده کنیم، گفت: در شرایط فعلی بین نمایندگان و دولت انقلابی و همچنین گروه ها و تشکل ها انسجام خوبی وجود دارد که باید قدر این ظرفیت را بدانیم. در دولت مردمی آقای رییسی ظرفیت خوبی وجود دارد که باید از آن استفاده کرد.

 

عباسی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر 70 الی 80 هزار تشکل ملی در کشور ثبت شده است، گفت: تمامی این تشکل ها به صورت داوطلبانه تشکیل شده اند و ظرفیت بسیار خوبی برای کشور است که باید از آنها استفاده شود. این تشکل ها نشان می دهد که افراد نه تنها به خودشان می اندیشند بلکه به اجتماع انسانی می اندیشند و این حرکت خردمندانه ای است که در هر کشوری وجود ندارد.

 

وی گفت: تعامل مردمی جزو ویژگی های تشکل ها است که این تعامل می تواند مشارکت اجتماعی را تقویت کند و منشارکت اجتماعی می تواند به اعتماد اجتماعی کمک کند. وقتی اعتماد اجتماعی شکل بگیرد، سرمایه اجتماعی نیز ایجاد می شود و سرمایه اجتماعی مهمترین سرمایه در کنار سرمایه های انسانی و اقتصادی است.

 

وی تاکید کرد: جامعه ای که سرمایه اجتماعی بالایی داشته باشد می تواند سرمایه اقتصادی و مالی خوبی نیز داشته باشد. وجود سرمایه اجتماعی باعث تحقق عدالت اجتماعی در کشور می شود.

 

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی دولت سیزدهم تقویت عدالت اجتماعی در کشور است، گفت: ما این روحیه دولت را به فال نیک می گیریم و برای تحقق عدالت اجتماعی از هیچ فعالیتی دریغ نمی کنیم.

 

عباسی خاطرنشان کرد: آن دسته از کشورهایی که سرمایه اجتماعی ندارند نمی توانند در مقابل ظلم بایستند. یکی از دلایلی که ایران مقابل استکبار جهانی ایستاده است، وجود همین سرمایه اجتماعی است. این جمع سرمایه اجتماعی است که ما باید از آن و ظرفیت اش به خوبی استفاده کنیم.

 

 

کد خبر 1205070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha