قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به خبرنگار شبستان گفت: در ابتدای امسال 56 هزار و 775 خانوار استان زیرپوشش این نهاد بودند که این میزان به 51 هزار و 73 خانوار تقلیل یافته است.
وی خاطرنشان کرد: 26 هزار از آمار فوقالذکر را زنان سرپرست خانوار و هفت هزار نفر را ایتام تشکیل میدهند که نیازمند توجه ویژه مردم خیر استان به منظور حمایتهای مادی برای رفع مشکلات نیازهای آنان خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان افزود: توسعه بیمه اجتماعی، هدایت مددجویان به سمت دریافت خدمات تک خدمتی و چند خدمتی از جمله برنامههای کمیته امداد برای توانمندسازی مددجویان و خروج آنان از زیر چتر حمایتهای مستمر است.
موسینژاد خاطرنشان کرد: کمیته امداد سعی دارد برنامههای حمایتی خود را در قالب یک بسته خدمتی منسجم ارائه کند تا اثربخشی بیشتر داشته باشد.
وی از پوشش بیمهای یک هزار و 800 زن سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد در کردستان خبر داد و افزود: رشد 80 درصدی بیمه اجتماعی مجریان طرحهای اشتغال و تحقق 85 درصدی بیمه زنان سرپرست خانوار زیر پوشش در این استان از دیگر فعالیت های کمیته امداد استان است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک هزار و 800 زن سرپرست خانوار شهری و 2 هزار و 500 خانوار مجری طرحهای اشتغالزایی و خانوارهای روستایی و عشایر از خدمات بیمهای کمیته امداد امام خمینی(ره) در این استان بهرهمند هستند.
مدیرکل کمیته امداد کردستان افزود: ماهانه مبلغ 60 هزار تومان هزینه حق بیمه اجتماعی برای هر کدام از خانوارها پرداخت میشود که 27 هزار تومان آن توسط کمیته امداد و 33 هزار تومان دیگر نیز از محل صرفهجویی هدفمندی یارانهها توسط دولت پرداخت میشود.
وی ارائه خدمات بهداشت و درمان را از دیگر برنامههای این نهاد برای مددجویان ذکر کرد و افزود: امداد به عنوان تنها سازمان بیمهگر که 100 درصد هزینه بیمارستانی را پرداخت می کند در حال حاضر 48 هزار و 681 مددجوی شهری را زیرپوشش خدمات بیمهای خود قرار داده است.
پایان پیام/
نظر شما