اسماعیل مجللی نسب، یک پژوهشگر و محقق استان مرکزی به خبرنگار شبستان در اراک گفت: با استفاده از راهکارهای فرهنگی و تبیین چارچوب اسلامی از طریق زبان هنر میتوان راهکارهای مناسبی را در راستای تولید ملی کشور ایجاد کرده و با بهرهگیری از نگاه تیزبین هنرمندان و زبان گویای هنر زمینه تحقق حمایت از کار و سرمایه ایرانی را فراهم کرد.
وی افزود: پیشرفت داخلی باید از زبان هنر به مردم به صورت مناسب تری تبیین گردد زیرا از این طریق اراده و عزم راسخ ملت ایران به وضوح آشکار و بسیاری از تلاش های دشمنان نیز ناکام خواهد ماند.
مجللی با بیان اینکه سرمایه ایرانی اعم از سرمایه سخت افزاری و سرمایه نرم افزاری ایرانی بایستی از طریق هنرمندان و خلق آثار متعدد فاخر هنری بیش از پیش برای مردم عرضه شوند، ادامه داد: آداب و رسوم مختلف، آیین های گوناگون، ادبیات کهن ایران زمین و... از جمله مواردی است که از طریق هنرهای گوناگون باید توسط هنرمندان به مردم عرضه شوند.
این پژوهشگر و محقق با تاکید بر اینکه استفاده از تولیدات داخلی و عدم استفاده از تولیدات مشابه خارجی باید از طریق هنرمندان به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: هنرمندان باید در خلق آثار هنری خود تلاش کنند که اثر هنری آنها به عنوان ویترینی برای کالاها و سرمایه های خارجی تبدیل نشود.
وی با اشاره به اینکه جمله "ما می توانیم" می تواند الگوی مناسبی برای هنرمندان در خلق آثار هنری باشد اظهار کرد: دستاوردهای دانشمندان و حتی کارگران ایرانی که موجب رشد و تعالی ایران سرفراز گردیده سوژه بسیار مناسبی برای خلق آثار فاخر هنری می تواند باشد.
مجللی خاطر نشان کرد: ترسیم اقتدار ملت ایران در عرصه های داخلی از زبان هنر و حضور ملت در عرصه های گوناگون علمی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و.. از جمله مواردی است که میتوان در عملیاتی کردن آنها از ظرفیت و پتانسیل هنرمندان بهره گرفت.
پایان پیام/
نظر شما