امر به معروف و نهی از منکر تجلی قیام و حماسه حسینی و عاشورا بود

حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا گفت: امر به معروف و نهی از منکر تجلی قیام و حماسه حسینی و عاشورا بود و امروز بزرگترین نعمت خداوند متعال وجود نظام جمهوری اسلامی است و بزرگترین معروف، دفاع از این نظام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز ۷ مرداد ماه حجت الاسلام «حسبن فضیلتی نیا» در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، گفت: ذکر فریضه امر به معروف و نهی از منکر در کنار آیاتی که بیانگر اوصاف مؤمنان و جامعه ایمانی است، نشان دهنده نقش و اهمیت بالای آن در مسائل اجتماعی اسلام است. 

 
امام جمعه موقت عنبرآباد ابراز کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر، برکات فراوانی همچون تقویت مؤمنان، برپایی فرایض و واجبات، تثبیت ارزش ها و ریشه کنی مفاسد در زندگی اجتماعی انسان دارد.
 
وی با بیان این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر تجلی قیام و حماسه حسینی و عاشورا بود، عنوان کرد: بزرگترین نعمت خداوند متعال وجود نظام جمهوری اسلامی است و بزرگترین معروف، دفاع از این نظام است.
 
حجت الاسلام فضیلتی نیا با بیان اين مطلب که تخلفات یک اندازه و یک نوع نیست، اظهار کرد: بالاترین تخلفات، آن تخلفات و جرایمى است كه پایه هاى نظام را سست می كند.
 
خطیب موقت نماز جمعه عنبرآباد افزود: این تخلفات همچون ناامید كردن مردم و دلهاى امیدوار، كج نشان دادنِ راه راست، گمراه كردن انسانهاى مؤمن و بااخلاص، سوءاستفاده كردن از اوضاع و احوال گوناگون در جامعه اسلامى، كمک كردن به دشمن، مخالفت كردن با احكام اسلامى و تلاش براى به فساد كشاندن نسل مؤمن است. 
 
وی ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع)، خاطرنشان کرد: عاشورا، صرفا واقعه ای نیست که در آن، امام حسین(ع) و یارانش به شهادت رسیدند بلکه عاشورا در اندیشه اسلام ناب، نه تنها یک فرهنگ پایدار بلکه یک مکتب است و در این فرهنگ و مکتب، مفاهیمی همانند عزت، ایثار، شجاعت، ایمان و عمل به تکلیف تجلی تامّ و ماندگار پیدا کرده است.
 
حجت الاسلام فضیلتی نیا هیئت‌های مذهبی با اشاره به این که هیبت های مذهبی دارای چند ویژگی هستند که آنها را از سایر تشکل‌ها و جمع‌ها جدا می‌سازد، تصریح کرد: اولین ویژگی‌شان این است که توسط مردمی که علاقه‌مند به اسلام و ائمه‌‌ طاهرین (ع) هستند اداره می‌‌شوند.
 
امام جمعه موقت عنبرآباد ادامه داد: ویژگی دوم این است که هزینه‌­های این هیئت‌­ها توسط خود مردم تأمین می­‌شود و نه دستگاه‌های دولتی و حکومتی. ویژگی سوم هم این است که سه عنصر مردم، روحانیت و مداح در این هیئت‌­ها جمع شده‌‌اند. 
 
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در بحث برنامه های هیئات مذهبی فضای هیئت، گفت: حضرت آقا معتقدند که هیئت باید تلفیقی از عنصر منطق و عاطفه باشد. 
 
حجت الاسلام فضیلتی نیا اضافه کرد: همچنین فرمودند؛ هیئت‌‌های مذهبی باید کلاس درس باشد. و همینطور هیئت نباید سکولار باشد و هرکس علاقه‌‌مند به امام حسین (ع) است، یعنی علاقه‌‌مند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است.
 
خطیب جمعه موقت عنبرآباد ابراز کرد: راجع به مداحی به‌‌طورکلی نظر رهبر انقلاب این است که اگر محتوای شعر و نوع خواندن آن مداح هنرمندانه باشد بعضاً تأثیرش از دو یا سه منبر هم بیشتر است و بارها ایشان در صحبت‌­های خود مداحی را جوشاندن چشمه­‌های عواطف در دل‌­ها می­‌دانند.
 
وی عنوان کرد: در بحث اشعار مداحی حضرت آقا می‌­گویند شعری را قبول داریم و می‌­گوییم که این شعر برای مجلس امام حسین علیه‌السلام خوب است که واجد چند خصوصیت باشد: باید محکم، قوی، خوش‌‌­مضمون و قانع‌کننده باشد.
 
فضیلتی نیا با اشاره به دیدار اخیر ائمه‌ جمعه سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: ایشان نماز جمعه را در سلسله قدرت نرم نظام اسلامی، حلقه‌ای بسیار مهم و فریضه‌ای استثنایی خواندند و تأکید کردند: "امام‌ جمعه سخنگوی انقلاب اسلامی است و یکی از وظایف اساسی او باز تولید مفاهیم معرفتی و مبانی انقلابی و پاسخگویی به شبهات با زبان روز و تبیین مستدل آنها و رفتار پدرانه با همه است."
 
امام جمعه موقت عنبرآباد اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ "بر خلاف برخی افراد که مدعیِ ضعیف شدن اعتقادات مردم هستند، مراسم‌های بزرگی همچون جشن غدیر، عزاداری‌های محرم و صفر، راهپیمایی اربعین نشان‌دهنده قوی‌تر شدن ایمان و دین‌داری عمومی است.
 
وی در خاتمه با تشکر از هیئت های مذهبی و مردم برای پر رونق کردن مجالس محرم، گفت: توجه به نظم و ساعت شروع و اتمام، رعایت دستورالعمل های های بهداشتی، عدم آزار مردم توسط صدای بلندگوها، توجه هیئت ها به سیاه پوش کردن کوچه و خیابان اطراف هیئت، جذب جوانان و کودکان با اخلاق خوش و سعه صدر، رعایت اصول مصرف و جلوگیری از اصراف بعنوان یک فعل حرام، کمک به دیگر هیئت های کم برخوردار، حضور مسئولین در بین مردم در هیئات و ایجاد رنگ و بوی محرم در شهر توسط همه مردم و ارگان های دولتی مورد انتظار است.
کد خبر 1200782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha