به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، محسن اکبری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در ۱۹۳ آیه قرآنی به مقوله امر به معروف و نهی از منکر پرداخته شده است و این اهمیت اجرای این دو فریضین را در جامعه نشان می دهد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو واجب فراموش شده است، ادامه داد: هر چقدر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما پررنگ کنیم نظام، جامعه و خانواده خودمان را بیمه خواهیم کرد.
اکبری گفت: برگزاری جلسه ویدئوکنفرانس با حضور رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان با شهرستان های استان، برگزاری همایش هایی ویژه بانوان، مسابقه رسانه ای امر به معروف و نهی از منکر، رشد و گسترش دوره های آموزشی و تحقق ویژه برنامه های مطالبه گری از جمله مهمترین اقدامات پیش بینی شده در این دهه است.
وی خاطر نشان کرد: این دهه از روز شنبه و همزمان با اولین روز آغاز محرم با شعار "نظارت همگانی؛ تعالی اجتماعی" آغاز می شود که روزهای دیگر نیز به ترتیب رسانه، معروف گستری و منکرزدایی، دختران مکتبی؛ زیست عفیفانه، مسجد بستر تربیت آمران و ناهیان حسینی، نهی از اشرافیگری، امر به خدمت محوری مسئولان و... نامگذاری شده است.
وی تاکید کرد: شعار انتخاب شده این دهه در کل کشور " ملت حسینی؛ مطالبه گری و تبیین مجاهدانه" است که با هشتگ های اختصاصی #مردم¬مطالبه گر و #همهمسوولیم" نیز این برنامه ها در فضای مجازی اطلاع رسانی می شود و از عموم اهالی خبر و رسانه درخواست می شود تا نسبت به استفاده از این هشتگ ها فعالانه پای کار بیایند.
به گفته اکبری؛ ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به منظور آموزش آمران به معروف و ناهیان از منکر نیز دوره هایی در سطوح مختلف به همراه ارائه گواهینامه های ضابطین و مربیگری برگزار می شود که علاقه مندان می توانند با مراجعه حضوری به ستاد واقع در تقاطع خیابان کفعمی و مصطفی خمینی و یا مراجعه به تارنمای ستاد امر به معروف و نهی از منکر نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات مطالبه گری در نماز جمعه و نشست با گروه های جهادی و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و دستگاه های اجرایی و هیئات های مذهبی و مداحان نیز جزو دیگر برنامه های پیش بینی شده در این دهه است.
نظر شما