تدوین آموزشهای مهارتی بر اساس سند حرفه و شایستگی/«بیکاری» ابر چالش کشور است

شهریور ازموضوع بیکاری به عنوان ابرچالش امروز کشور نام برد و گفت: رویکرد و سیاست‌ فنی وحرفه ای در حوزه مهارت آموزی باید تغییر کرده و الزامات بازار کار را با توجه به نیاز آن تامین‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «علی حسین شهریور»  در جلسه شورای مهارت استان سمنان در استانداری سمنان با بیان اینکه تدوین سیاست‌های سازمان فنی و حرفه‌ای با هدف ترویج مهارت آموزی در کشور از جمله رویکردهای ما است، بیان کرد: امروز هماهنگی و هم افزایی های لازم برای عملیاتی نمودن برنامه‌ها در این حوزه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرارخواهد گرفت.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه بیکاری ابر چالش کشور است، افزود: رویکرد و سیاست ما در حوزه مهارت آموزی باید تغییر و الزامات بازار کار را با توجه به نیاز آن تامین‌کنیم، افزود: آموزش‌های مهارتی بر اساس سند حرفه و شایستگی تدوین شده تا جذابیت بیشتری برای جوانان داشته باشد.

 

وی با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در کشوراظهارداشت: در حال حاضر در بالغ بر ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در ۶۴۱ مرکز در ۶۴۱ شهرستان کشور برگزار می شود.

 

شهریورادامه داد: سنجش صلاحیت حرفه‌ای بیش از یک‌میلیون‌نفر در آزمون‌ سنجش مهارت کشور برای ورود به‌ بازار کار از دیگر وظایف سازمان فنی و حرفه ای است.

 

معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه در مجموع بیش از ۵۰ هزار کارگاه در کشور، آموزش های مهارتی را برای ۱۶ گروه هدف ارائه می‌کنند به وضعیت خوب اشتغال در سمنان پرداخت و افزود: نرخ بیکاری در استان سمنان خیلی پایین تر از میانگین کشوری است که امری ارزشمند است.

 

وی با اشاره به استقبال خانواده ها از دوره های مهارتی خاطرنشان کرد: امروز مهارت آموزی در اولویت جامعه دانشگاهی، دانش آموزی و خانواده ها قرار گرفته است.

 

شهریور تصریح کرد: ۴۵ درصد میانگین‌ شرکت کنندگان در دوره‌های مهارتی کارگاه‌های ما را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند.

 

کد خبر 1199966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha