به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام «سید علی موسوی» با اشاره به برگزاری طرح «کوثر رسالت» در استان سمنان، گفت: طرح کوثر رسالت با موضوع «هر مادر ایرانی یک مربی قرآنی» جهت آموزش مادران و پرورش فرزندان قرآنی از اول تا چهارم مرداد ماه در شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان و موسسه مصباح المنیر در حال برگزاری است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان احیای نقش واقعی مساجد در ترویج فرهنگ دینی و کادر سازی،توانمند سازی و هدایت ظرفیت های موجود مردمی به سمت اهداف بلند استقرار ارزش های دینی و استفاده بهیته از اعتبارات و امکانات در حوزه مساجد را از اهداف اجرای طرح برشمردوافزود: توجه به خانواده به عنوان یکی از مهمترین برنامه های این ستاد است که امیدواریم بتوانیم در قالب های مختلف این امر را دنبال کنیم.
وی تصریح کرد: این دوره آموزشی به منظور احیای نقش واقعی مساجد در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و قرآنی و بر اساس تأکیدات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در حوزه تربیت دینی از منظر خانواده و با محوریت مادران استان سمنان برگزار می شود.
حجت الاسلام موسوي با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به اهمیت معنویت و اخلاق در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: معنویت و اخلاق جهت دهنده همه حرکت ها و فعالیت های فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است و مسئولان باید با کانون های ضد معنویت و اخلاق به شیوه معقولانه مبارزه کنند که مهمترین شاخصه طرح کوثر رسالت نیز معنویت و اخلاق است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با بیان اینکه اهمیت توجه به مادر به عنوان یک مربی در آموزه های دینی و فرهنگ و به ویژه در مراکز دینی و مساجد وجود داشته و دارد، اضافه کرد: نقش مادر مهارتی همراه با مبانی دقیق است که فقط در وجود زن نهادینه شده است که غفلت و اشتباه در آن موجب فساد و تباهی و مراقبت از آن موجب خیرخواهی و خوبی در جامعه خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری طرح ملی «هر مادر ایرانی، یک مربی قرآنی» در استان سمنان اظهار کرد: یکی از افتخارات معنوی استان در عرصه قرآن و عترت است که رویکرد خانواده محور و آموزش مادران در این طرح به عنوان رکن اساسی در تربیت و پرورش فرزندان قابل تقدیر و ستایش است.
حجت الاسلام موسوی افزود: شهر نماز، شهر شادی آموزش نماز با شعر، قصه و بازی، نماز شیرین،حفظ قرآن با بازی، شهر نمازخانه، نماز تربیت بدون تنبیه و مهارت زندگی کودک عناوین کارگاه های این دوره آموزشی بود که با تدریس استاد مهدی فاضلی از اساتید قرآن و مشاور خانواده مورد استقبال زیاد حاضرین در این دوره قرار گرفت.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با نقش واقعی مساجد در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و قرآنی با محوریت خانواده آشنا شدند.
وی برجسته ترین نقش مادر رانقش تربیتی بزرگترین منبع تربیتی را مذهب دانست وافزود: تربیت دینی کودک ضرورتی اجتناب ناپذیر است که در آینده نیازمند به ستون پایداری است که هنگام تزلزل به آن متکی باشد و در مسیر رسیدن به هدف دچار لغزش نشود.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: مادر باید با کسب مهارت های آموزش خداشناسی،قرآن آموزی و نماز آموزی در راه تربیت کودک تلاش کند.
نظر شما