امروز دشمن رمز انحطاط تمدن اسلامی را در فروپاشی خانواده‌ها و حجاب زدایی می‌داند

حجت الاسلام حمید بامری گفت: امروز دشمن رمز و کلید انحطاط تمدن اسلامی را در فروپاشی خانواده‌ها و حجاب زدایی می‌داند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز ۱۷ تیر ماه حجت الاسلام «حمید بامری» در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، با اشاره به این که خداوند متعال ازدواج را وسیله‌ای برای آرامش، آسایش و سکون زن و مرد قرار داده‌ است، گفت: مودت و رحمت الهی مایع سکون است و جاذبه‌ای معنوی بین زن و مرد ایجاد می‌کند وگرنه شهوات نمی‌تواند نشانه‌ای از نشانه‌های خدا باشد و آرامش ایجاد کند.

 

امام جمعه عنبرآباد افزود: ازدواج پیوند مقدسی است که درون پر از التهاب و مضطرب جوان را به ساحل آرامش نزدیک می‌کند و او را در دریایی از صفا و مودت غوطه‌ور می‌کند.

 

وی بیان کرد: ازدواج موجب می‌شود زوجین جوان در کنار یکدیگر با نشاط زندگی مشترک را آغاز کنند و البته این آرامش، قرار و سکون وقتی حاصل می‌شود که در انتخاب همسر و تشکیل خانواده، انسان معیارهای شرعی و اخلاقی را رعایت کند.

 

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که ازدواج علاوه بر آرامش روانی و ارضای غریزه جنسی، تعهد و تکامل اجتماعی را به‌ دنبال دارد، خاطرنشان کرد: ازدواج زمینه‌ ساز بروز استعدادها و توانمندی های نهفته درونی است.

 

خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: پس از ازدواج است که شخصیت انسان تبدیل به یک شخصیت اجتماعی می‌شود و آنگاه خود را مسئول حفظ آبروی خانواده و تأمین وسائل زندگی فرزندان آینده می‌کند.

 

وی مهمترین فواید ازدواج را رسیدن به آرامش برقراری انس و الفت بین زن و شوهر برشمرد و اضافه کرد: یکی از نیازهای بشر انس و الفت می باشد تنهایی برای انسان دشوار است انسان نیاز به شخص امین، غمخواری مهربان که راز دار او باشد، دارد بهترین فردی که می‌تواند این نیاز انسان را تامین کند همسر است.

 

حجت الاسلام بامری یکی دیگر از فواید ازدواج را حفظ عفت و مصونیت از گناه دانست و ابراز کرد: رسول خدا (ص) فرمود؛ هر کسی ازدواج کند نیمی از دین خود را حفظ کرده‌ است و از دیگر فواید ازدواج سلامتی جسم و روان است.

 

امام جمعه عنبرآباد اظهار کرد: به گفته دانشمندان ارضای صحیح و به‌ موقع غریزه جنسی برای سلامت جسم و جان یک ضرورت است و ترک آن موجب بسیاری از بیماری‌های روانی و امراضی از قبیل ضعف اعصاب، اضطراب، افسردگی، یاس، تندخویی، بدبینی و گوشه‌گیری می شود.

 

وی بقای نسل را از سایر فواید ازدواج برشمرد و تصریح کرد: بقای نسل بشر در گرو ازدواج و زناشویی است در اسلام امر تربیت نسل یکی از وظایف والدین می باشد که در قیامت مورد بازخواست قرار می‌گیرند.

 

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که از فواید دیگر ازدواج استقلال است، تاکید کرد: پس از ازدواج دختر و پسر به‌ طور مستقل تصمیم اتخاذ می کنند.

 

خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: امنیت جامعه فایده‌ دیگر ازدواج است اگر بنیان خانواده مستحکم شود از فساد، طغیان، قتل، سرقت، جنایت، تجاوز به عنف و خودکشی تا حد زیادی کاسته می‌شود.

 

وی با بیان این مطلب که امنیت ملی ما مرهون امنیت روانی جامعه است، اظهار کرد: امروز تلاش دشمن بر این است که تا با دروغ‌ پردازی و شایعه‌سازی به احساس ناامنی دامن بزند و روحیه عمومی را تضعیف کرده و از این طریق ابتدا به امنیت نرم و اجتماعی و سپس به امنیت سخت و فیزیکی لطمه وارد کند بنابراین نقش مردم، نهادها، نخبگان و اهالی رسانه برای مقابله با این توطئه‌ها بسیار مهم است.

 

حجت الاسلام بامری حفظ امنیت روانی را یکی از مهم‌ترین وظایف حاکمیت و مردم دانست و خاطرنشان کرد: حفظ امنیت روانی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های هر نظام سیاسی است که با تمام عناصر اقتصادی ایدئولوژیک و فرهنگی و نظامی گره‌ خورده است.

 

امام جمعه عنبرآباد بیان کرد: مطبوعات و رسانه‌ها در رعایت و پایبندی به اخلاق در عدم سیاه‌نمایی وارونه نمایی عدم پمپاژ یاس و ناامیدی و سرخوردگی به جامعه  و با انتشار اخبار امید آفرین و نویدبخش در ایجاد و تقویت امنیت روانی جامعه نقش ایفا کنند.

 

وی تصریح کرد: مردم با اعتقاد به کلیت نظام، تفکیک مسئولان صالح از مسئولان ناکارآمد، با شناخت ماهیت رسانه‌های معاند و اهداف مغرضانه آن‌ها برای از بین بردن انسجام و همبستگی ملی، با تفکیک دلسوزان، نخبگان، صاحبان نظر و اندیشه از معاندان و مغرضان سیاسی می توانند در حفظ و تقویت امنیت روانی جامعه تاثیرگذار باشند.

 

حجت الاسلام بامری ادامه داد: قوه قضائیه با شناسایی مصادیق عینی برهم زننده امنیت روانی جامعه و مقابله با آن‌ها و با سرعت‌ بخشی به پرونده‌های قضایی حساسیت‌زا برای افکار عمومی، عامل تامین کننده امنیت روانی جامعه است.

 

خطیب جمعه عنبرآباد تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی نیز با وضع قوانین درست و موضع‌ گیری‌های سنجیده و به‌ موقع، با عمل به وظایف و عمل به وعده‌های خود می‌تواند موجب حفظ و تقویت امنیت روانی در جامعه شوند.

 

وی مسئولان و کارگزاران را عامل تامین‌کننده دیگر در زمینه حفظ و تقویت امنیت روانی جامعه برشمرد و افزود: با توجه به دغدغه‌ها، نیازها و مشکلات جامعه می توانند با مردم داری، پرهیز از اختلاف‌ افکنی و حاشیه‌سازی در تحقق این مهم نقش ایفا کنند.

 

حجت الاسلام بامری ابراز کرد: قطب تاثیرگذار دیگر در ایجاد، حفظ و تقویت امنیت روانی جامعه، نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی هستند.

 

امام جمعه عنبرآباد با اشاره به در پیش بودن هفته عفاف و حجاب، یادآور شد: ۲۱ تیرماه سالروز حماسه مسجد گوهرشاد و روز عفاف و حجاب است.

 

وی حجاب و عفاف را حاصل بروز و ظهور عملی ۲ فضیلت حیا و غیرت دانست و خاطرنشان کرد: این فضایل از نشانه‌های ایمان است و بدون آن ایمان معنایی ندارد و اگر امروز این فضایل در کسی جمع شد می‌تواند در سنگر عفاف و حجاب در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن مجاهدت کند.

 

حجت الاسلام بامری با بیان این مطلب که الفبای حجاب ح یعنی حیا و حریت، ج یعنی جهاد فی‌ سبیل‌الله، الف یعنی ایمان به خدا و اعتماد به نفس، ب یعنی بصیرت، عنوان کرد: امروز علل اصلی بد پوششی و بدحجابی ریشه در نبود الفبای حجاب و فضایل دارد.

 

خطیب جمعه عنبرآباد بد پوششی و بی‌حجابی را بیماری بدخیم جوامع بشری امروزی برشمرد و افزود: پشت پرده این بد پوششی ها و بدحجابی ها توطئه دشمن است.

 

وی تصریح کرد: اهداف عمده استکبار در حجاب و عفاف زدایی عبارت است از ارضای جنسی آسان و نیروی کار ارزان با استفاده از بانوان است.

 

حجت الاسلام بامری افزود: دنیای استکبار با حجاب و عفاف زدایی به‌ دنبال تسلط بر جوامع مسلمان از طریق اشاعه فحشاء و فساد اخلاقی است.

 

امام جمعه عنبرآباد تاکید کرد: امروز دشمن رمز و کلید انحطاط تمدن اسلامی را در فروپاشی خانواده‌ها و حجاب زدایی می‌داند.

 

وی اظهار کرد: متاسفانه امروز عده ای در جامعه ما برای نابودی ارزش های اسلامی به دنبال ترویج بی‌ حیایی و بی‌حجابی هستند پس این جامعه و دولت اسلامی درباره این گناه آشکار باید چاره‌اندیشی کرده و سلامت روانی مردم را تضمین کند.

 

حجت الاسلام بامری حجاب و عفاف را از جمله احکام ضروری اسلام دانست و گفت: سیاست‌گذاران اجتماعی باید برای اجرای آن برنامه‌ریزی کنند.

 

خطیب جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: نهادینه‌ سازی فرهنگ عفاف و حجاب یکی از ضروریات باورهای دینی است که مستلزم برنامه‌ریزی صحیح در سه حوزه فردی، خانواده و جامعه می باشد.

 

وی تصریح کرد: امروز بانوان میدان‌ دار فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب در حوزه‌های فردی و اجتماعی هستند که  باید مریم و فاطمه وار، زینب‌ وار با جهاد عفاف وارد میدان مطالبه‌ گری و پیگیری در حوزه‌ الهی عفاف و حجاب باشند.

 

حجت الاسلام بامری از وصیت نامه شهدا به عنوان مخزن توصیه‌ هاى اخلاقى، اعتقادى، سیاسى، فرهنگى یاد کرد و گفت: این توصیه ها بیانگر اخلاق و سبک زندگى آنها است.

 

امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: در میان این توصیه‌هاى شهدایى، یكى از بیشترین موضوعاتى كه به چشم مى‌خورد، فریضه حفظ حجاب و عفاف اسلامى است.

 

وی ابراز کرد: حجاب و عفاف فریضه‌اى كه از محكمات دین و دستورات قطعى قرآن است و بیش از 10 آیه شریفه صراحتا دلالت بر وجوب و ضرورت حجاب و عفاف براى بانوان مسلمان دارد.

 

حجت الاسلام بامری در خاتمه یادآور شد: شهید داور یسرى در وصیت نامه خود این گونه نوشته است؛ حجاب، لباس رزم زن مسلمان است كه تمام نقشه‌هاى شوم استعمارگران و ابر خون‌ خواران شرق و غرب را نقش برآب كرده است و بُرنده‌تر از سلاح من نوعى خون سرخم مى‌باشد.

کد خبر 1194009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha