به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام علی ملانوری، مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، ظهر امروز (22 دی) در نشست مطبوعاتی با رسانه های گروهی مازندران گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد، اولین واکنش فرهنگی است که مدیریت فرهنگی کشور جهت برگرداندن فرهنگ اسلامی و ایرانی، تصمیم گرفت آن را تاسیس کند.
وی تصریح کرد: ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور از 72 هزار مسجد سطح کشور تا کنون موفق به راه اندازی حدود 9 هزار کانون فرهنگی و هنری شد که 70 درصد این کانون ها در دولت نهم و دهم شکل گرفت.
مدیر کل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور افزود: با توجه به اینکه در برنامه پنجم توسعه توجه ویژه به موضوع فرهنگی شد و این برنامه با نگاه متفاوت با همه دوره ها توجه ویژه ای به مسائل فرهنگی داشته است مصوب شد در 25 درصد مساجد کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه، کانون های فرهنگی و هنری شکل گیرد که در مجموع 22 هزار کانون تا پایان برنامه راه اندازی خواهد شد.
حجت الاسلام ملانوری خاطرنشان کرد: هدف از راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری در کنار مساجد، برگردادن مساجد به کارکردهای اصلی است تا با ایجاد انگیزه در جوانان نسبت به جذب جوانان اقدام و به سمت مسجد که بستر اصلی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی بوده، اتصال داده شود که می تواند در سال های آینده، منشا و ماخذ بسیاری از تحولات فرهنگی و سیاسی باشد.
مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور تصریح کرد: تا کنون در سطح کشور، 352 کانون تخصصی ایجاد شده که در 16 رشته فرهنگی و هنری فعالیت دارند و تعداد کانون های تخصصی تا پایان سال جاری به 450 کانون خواهد رسید.
پایان پیام/
نظر شما