ساختار فرهنگی جامعه نیازمند بازسازی انقلابی مبتنی بر عقلانیت و حکمت است

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اهمیت ضرورت حذف فعالیت های موازی در حوزه فرهنگی گفت: ساختار فرهنگی جامعه نیازمند بازسازی انقلابی مبتنی بر عقلانیت و حکمت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « آیت الله حسینی همدانی» با حضور در شورای فرهنگ عمومی استان البرز که یکشنبه ۵ تیرماه در استاندار البرز برپا شد گفت: سند راهبردی توسعه فرهنگی قرآنی گامی در مسیر ترویج و تعالی قرآن در سطح جامعه است.

 

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز افزود: ساختار فرهنگی نیازمند بازسازی انقلابی مبتنی بر عقلانیت و حکمت است، برای تحقق این مهم حذف فعالیت های موازی در حوزه فرهنگ، ایجاد نظام جامع برای فعالیت های فرهنگی ضروری است. 

 

به گفته خطیب نماز جمعه کرج، مساجد یکی از مهمترین پایگاه های قرآنی هستند که محلات با توجه به برنامه ریزی متولیان مسجد از رشد و رونق ویژه ای برخوردار می شوند؛ متولیان مسجد در مسیر قرآنی شدن مردم و توسعه فرهنگ قرآنی سهم ویژه ای دارند. 

 

وی اظهار کرد: فرهنگ سازی قرآنی در سطح جامعه با همراهی و همکاری متولیان مسجد، کانون های فرهنگی هنری مساجد و بسیج شکل می گیرد؛ احیاء نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مسجد با محوریت قرآن کریم معنا پیدا می کند. 

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأمل بر معنای فرهنگ و اهمیت پرداختن به سیاست گذاری فرهنگی بیان کرد: در سیاست گذاری فرهنگی توجه به برنامه ریزی، مدیریت، نحوه عمل، مقاصد فرهنگی از جمله مسائلی است که مدیران فرهنگی باید به آن توجه داشته باشند. 

 

امام جمعه کرج اظهار کرد: انوای الگوها مانند آرامان گرایی، سنتی و نخبه گرا، توسعه گرا، تکثر و حقوق فرهنگی برای سیاست گذاری فرهنگی است که این اصول در تهیه نقشه مهندسی فرهنگی کشور برش استان البرز از الگوی ماتریسی استفاده شده است. 

 

وی در خصوص الگوی ماتریسی برای نقشه فرهنگی کشور توضیح داد: این الگو به معنای ایجاد هماهنگی و تقسیم کار میان نهادها و دستگاه ها همسو با مأموریت است، همچنین نظام برنامه ریزی فرهنگی مبتنی بر نوعی تقیسیم کار است که وظایف هر فرد مبنی بر تخصص ها تقسیم بندی شده است. 

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز خاطرنشان کرد: سیاست گذاری فرهنگی به واقع نوعی توافق و اتفاق نظر میان کارشناسان اجرایی و مدیران امور در تشخیص و تعیین اولویت ها و ضرورت های فرهنگی براساس اصول و باورهای ایمانی و اعتقادی در قالب عملکرد مدیران فرهنگی است.

 

آیت الله حسینی همدانی ادامه داد: رهبرمعظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سه بخش گفتمان ها، ساختارها و سازمان ها و منابع انسانی و نیروی کار را مورد اشارت قرار دادند، که این سه بخش برای تغییر نظام حکمرانی در ایران بر اساس حکمت و عقلانیت مورد توجه قرار گیرد. 

 

 

گفتنی است، نقشه مهندسی فرهنگی کشور برش استان البرز سندی فرهنگی است که پنج محور فرهنگی استان البرز را با عناوین تضعیف سبک زندگی ایرانی اسلامی به ویژه میان جوانان، ضعف بنیان خانواده و افزایش نرخ طلاق، افزایش حاشیه نشینی و ضعف کارهای هویتی، ناکارآمدی مدیریتی در حلب اعتماد عمومی و کمبود زیرساخت های فرهنگی و گردشگری مورد توجه قراتر می دهد. 

 

 

کد خبر 1189939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha