به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین نورالله ولی نژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، در جلسه کارگروه آموزشی ویژه مدیران و مدرسین مدارس علوم دینی اهل سنت گلستان در مصلای گرگان با تاکید بر ضریب نفوذ علما در عمق بخشی به فرهنگ دینی، اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت استان گلستان گواه این است که اهل تسنن و تشیع توانسته اند در سایه وحدت و اشتراکات دینی و با همدلی، وفاق و عزمی راسخ الگویی برای تمام کشور و حتی جهان اسلام باشند.
وی با بیان اینکه چنین فرصت هایی باید باعث فضای گفتمان و گشایش اندیشه های معنوی باشد، افزود: لازمه خلق این حماسه بزرگ تنها در سایه اتحاد، وحدت و برابری تحقق خواهد یافت.
حجت الاسلام والمسلمین علم الهدی، معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت فضای سایبری و ضرورت آگاهی و بینش دینی برای ارائه راهکار و راهبردهای لازم جهت مقابله با تهاجم فرهنگی و دین ستیزی از سوی دشمنان اسلام، گفت: به منظور مبارزه با تفرقه های مذهبی و قومیتی، مسلح شدن علما به ابزارهای سخت افزاری، نرم افزاری و پاسخگویی به شبهات دینی و اجتماعی جوانان از موارد بسیار مهم و ضروری است.
اسماعیل آخوند قدیری، یکی از مدرسین حوزه علمیه ربانی چنارلی نیز با تقدیر از تلاش های آیت الله نورمفیدی، نماینده مقام معظم رهبری در گلستان، وی را محور وحدت در منطقه برشمرد و گفت: با وجود چنین شخصیتی استان گلستان به عنوان نماد تقریب در تمام کشور مطرح است.
وی افزود: بهبود وضع معیشتی در امور رفاهی و فاصله گرفتن از فقر، نعمت دانش و سوادآموزی و ترقی حوزه های علمیه در عرصه های دانش و فن آوری های نوین و وحدت دینی بین برادران شیعه و سنی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در ترکمن صحرا بوده است.
پایان پیام/
نظر شما