به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد وحیدی در نخستین نشست ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سال ۱۴۰۱ که در محل وزارت کشور و با حضور دستگاه های مربوطه برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.
وی بر ایجاد و تقویت سامانه های هشدار سریع تاکید کرد و افزود: اقدام به موقع در زمان زلزله همچون قطع گاز و برق از مسلمات مدیریت بحران های طبیعی برای کاهش مخاطرات و هزینه های مادی و انسانی است.
وزیر کشور ادامه داد: در این عرصه نصب هشدار خطر برای خاموش کردن خودکار گاز و برق تعیین کننده است.
وحیدی همچنین خواستار احصای مکان های نظامی و غیر نظامی برای اسکان موقت جمعیت در هنگام وقوع بحران های طبیعی شد و اظهار کرد: دستگاه های نظامی و غیر نظامی باید در بازه زمانی مشخص، ظرفیت های پشتیبانی و ساختمانی خود را برای این کار مشخص و اعلام کنند.
وی تصریح کرد: این کار باید در استانداری های سراسر کشور انجام شود تا بانک اطلاعاتی دقیقی از ظرفیت مکان هایی که قابلیت استفاده دارند، داشته باشیم.
وزیر کشور همچنین در حاشیه این نشست در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا در مرحله شناسایی ساختمان ناایمن هستید یا در مرحله برخورد گفت: هر دو با هم در حال انجام است ما شناسایی را باید ادامه دهیم و تکمیل کنیم.
وحیدی خاطرنشان کرد: در تهران شناسایی به خوبی انجام شده و در شهرها و به ویژه کلانشهرها ابلاغ شد تا با سرعت بیشتری دنبال شود تا آنچه برابر قانون پیش بینی شده است، انجام پذیرد.
نظر شما