ناکارآمدی فعالیت های قرآنی دانشگاه ها در جذب حداکثری

معاون اجتماعی فرهنگی وزیر علوم عدم توفیق در جذب عمومی دانشجویان به فعالیت های قرآنی را نقص دانست و گفت: تامین سلایق مختلف به عنوان گامی در رفع این مشکل به بازاریابی نیاز دارد.

غلامرضا خواجه سروی، معاون اجتماعی فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که چرا فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها با جذب عمومی همراه نیست به خبرنگار شبستان گفت: ما این نقیصه را می پذیریم. رفع این مشکل به کار مطالعاتی از دیدگاه روانشناسی اجتماعی نیاز دارد تا بتوان متناسب با سلیقه های مختلف در دانشگاه ها کار قرآنی انجام داد.

وی با بیان این مطلب که روخوانی و حفظ قرآن حداقل هایی است که در دانشگاه ها انجام می شود، اظهار کرد: تامین نظر موافق سلایق مختلف در گام نخست به بازاریابی نیازمند است، تا در کنار شناسایی ذائقه های مختلف بتوان متناسب با آنها قرآن را به صحنه آورد.

خواجه سروی درباره رویکرد وزارت علوم برای ایده پردازی قرآنی در محیط های دانشگاهی تصریح کرد: امروز نه تنها مشکل ما نبود ایده های قرآنی خوب و کارآمد نیست بلکه از این لحاظ دستمان پر نیز است. مشکل به عدم توانایی در تطابق در مرحله اجرا بازمی گردد. اینکه ما بتوانیم به زبان سلایق مختلف سخن بگوییم کار را دشوار می کند.

معاون اجتماعی فرهنگی وزیر علوم با اشاره به تقویت رقابت های قرآنی در محیط های دانشگاهی عنوان کرد: خوشبختانه استقبال استادان برای حضور در مسابقات بالا بوده است. به نظر می رسد اختصاص صرف این رقابت ها به دانشجویان خود یک نقیصه است و باید از ابتدا استادان و کارکنان دانشگاه ها نیز در رقابت های قرآنی شرکت می کردند.

وی درباره دستاوردهای کمیسیون آموزش و پژوهش عالی قرآن خاطرنشان کرد: این کمیسیون بحث نظام سازی قرآنی به شیوه تخصصی را دنبال می کند. اما آنچه هم اکنون در وزارت علوم کلید خورده تجمیع طرح های پژوهشی با محور آیات نورانی وحی از دستگاه های تابعه آموزش عالی است.

پایان پیام/


 

کد خبر 118425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha