به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، بابک قنبری معاون امورجوانان جمعیت هلال احمر استان کردستان پیش از ظهر پنج شنبه 19 خرداد ماه در نشست هماهنگی ستاد فعالیتهای تابستانی استان با تشریح فعالیتهای تابستانی هلال احمر، اجرای طرح دادرس و کانونهای دانشآموز را از برنامههای این حوزه با همکاری آموزش و پرورش در طول سال عنوان کرد و با بیان اینکه اولویت اصلی در طراحی برنامهها، غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان است، از اجرای طرح نوجوان امدادگر برای دانشآموزان پایه دهم خبر داد و گفت: کردستان به عنوان پایلوت کار انتخاب شده و این طرح در پنج شهرستان اجرایی میشود.
وی با اعلام آمادگی جهت اجرای برنامههای فعالیتهای تابستانی، گفت: این جمعیت در راستای پشتیبانی برنامهها و تامین تجهیزات مورد نیاز و ارزیابی فعالیتها به خصوص در مناطق روستایی آمادگی کامل دارد.
فرید منتظری نماینده معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان نیز از پیش بینی 56 پایگاه در مجتمعهای آموزشی و ورزشی برای فعالیت تابستانی دانشآموزان دختر و پسر در 15 رشته ورزشی خبر داد و گفت: مقدمات لازم به منظور فعالیتها پیش بینی شده است.
سید حجت موسوی به نمایندگی از معاونت آموزش متوسطه استان نیز با اشاره به افت پنهان تحصیلی دانشآموزان به دلیل شرایط کرونایی در دو سال گذشته، برگزاری کلاسهای جبرانی و 36 ساعت کلاس تقویتی برای دانش آموزان دوره متوسطه را از اهم برنامه های این حوزه برای تابستان عنوان کرد.
وی گفت: در ایام تابستان پژوهش سراهای دانشآموزی استان فعال و در حوزه فنی و حرفهای نیز کارورزی و کارآموزی دانشآموزان اجرا میشود.
احمد عبدالهی مدیر دانشآموزی استان نیز از برگزاری جشنواره تابستانی اوقات شادمانی برای دانشآموزان خبر داد و بیان اینکه دستورالعمل اجرای جشنواره به شهرستانها و مناطق ابلاغ شده است، فعالیت در راستای تولید محتوا و بارگذاری آن در کانالهای شاد را یکی دیگر از برنامههای این حوزه بر شمرد و گفت: بیش از 59 هزار دانشآموز استان، عضو سازمان دانشآموزی هستند.
وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانشآموزان سازمان در تابستان و ضرورت تمهید مقدمات برای برگزاری مرحله استانی اردوها، خواستار استفاده از ظرفیت و فضای اردوگاه استانی شهید سلیمان خاطر به منظور آماده سازی و اعزام دانش آموزان به اردوهای ملی شد.
نماینده اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان نیز برنامههای این حوزه برای فعالیتهای تابستانی را تشریح و خواستار استفاده از ظرفیت و فضاهای آموزش و پرورش برای اجرای برنامهها شد.
فرهاد کسنزانی نماینده معاونت آموزش ابتدایی استان از اجرای قرارگاه جهادی و عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر با اولویت مناطق روستایی، مرزی و حاشیه شهرها خبر داد و گفت: این قرارگاه ظرفیت خوبی برای بهره گیری از برنامه های فعالیت های تابستانی است.
گفتنی است؛ در این نشست پیرامون برنامههای ستاد فعالیتهای تابستانی بحث و تبادل نظر و مقرر شد دستورالعمل کلی فعالیتهای تابستانی تا 25 خرداد ماه جاری به شهرستانها و مناطق ابلاغ و زمینه فعالیتها فراهم شود.
نظر شما