به گزارش خبرگزاری شبستان، «رحیم مخدومی»، طراح و مدیر موسسه رسول آفتاب درباره این پروژه گفت: موضوع قیام 15 خرداد در ورامین، پیشوا و قرچک از اهمیت بیشتری نسبت به نقاط دیگر شهر و کشورمان قرار داشت چرا که نهضت اصلی در این سه جا شکل گرفت و به دیگر نقاط نیز سرایت پیدا کرد. مردم این سه منطقه قرار بود تا 40 کیلومتر پیاده روی کرده و در مقابل رژیم آن زمان قرار بگیرند . یکی از این افراد شهید طباطبایی بود که پیش تر در مدرسه فیضیه مجروح شده بود. این افراد در مسیر پیاده روی خود وصیت کرده و ابایی از شهادت نداشتند که در نهایت نیز نهضت آنها با خونی که ریخته شد در یادها ماندگار گردید.
مخدومی ادامه داد: در صدد هستیم تا پرفورمنسی نیز برای این سرود ترتیب ببینیم و فعلا مشغول رایزنی درباره جزییات آن هستیم که بعد از قطعی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.
میلاد عرفان پور ترانه سرا و شاعر این سرود درباره این پروژه گفت: زمانی که پیشنهاد این کار مطرح گردید برایم بسیار مهم بود، این موضوع اتفاقی است که در اذهان مردم کشورمان تثبیت شده و پاک نمی گردد چرا که این اتفاق به عنوان حماسه ای مردمی در مقابل باطل بوده است. من نیز بر همین اساس شعری سرودم و امیدوارم قطعه تاثیرگذاری باشد.
شهروز حقی آهنگساز و تنظیم کننده این اثر نیز گفت: این کار یک پروژه حماسی بود که براساس قیام 15 خرداد و اتفاقات آن زمان باید ساخته می شد. این کار را با بافت ارکسترال ضبط کرده و سعی کردم موسیقی و تنظیم آن را طوری بسازم که تمامی مولفه های حماسی در آن وجود داشته باشد.
نظر شما