به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، فرهاد پورفرضی، قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صبح امروز ( 27 اسفند) در جلسه شورای برنامهریزی استان، اظهار کرد: ما از ابتدای سال 91 اجرای این طرح را در دستور کار و جز اولویت برنامهریزیهای خود قرار دادیم و همزمان با هفته بهداشت کلید اجرایی آن در مناطق شهری و روستایی زده میشود.
وی به اقدامات اولیه و زیرساختهای تازه در این زمینه اشاره کرد و افزود: این طرح در سه سطح پیشبینی و اجرا می شود تا خانوادههای شهری و روستایی از مزایای آن بهره ببرند.
پورفرضی خاطر نشان کرد: در این طرح هر پزشک 2 هزار و 500 نفر افراد شهری یا روستایی را زیر پوشش خدمات خود قرار میدهد و در سطح اول قرار است مردم با مراجعه به این پزشکان معاینات و بررسی امراض خود را داشته باشند.
این مسئول تصریح کرد: در این سطح ویزیت رایگان میباشد و فرانشیز دارو نیز با تأمین اعتبار دولتی رایگان است.
وی اضافه کرد: در صورتی که پزشک خانواده فرد را برای مراجعه به پزشک تخصصی لازم و ضروری ببیند در سطح دوم به پزشکان تخصصی معرفی و ارجاع میدهد تا در این مرحله اقدامات انجام شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در اردبیل ادامه داد: در این سطح نیز با تشخیص پزشک بیمار میتواند مورد مداوا و یا التیام قرار گیرد که در صورت نیاز به سطح سوم که همان پزشکان فوقتخصص است، معرفی شده و در این سطح اقدامات مراقبتی و درمانی انجام میشود.
پورفرضی، عمده هدف اجرای این طرح را خدماترسانی آسان و راحت به عموم مراجعهکنندگان توصیف کرد و گفت: ما امیدواریم در سایه اجرایی شدن این طرح شرایطی را مشاهده کنیم تا همه مردم با سپری شدن این سه مرحله بتوانند به بهبودی کامل و سلامت باشند.
وی گفت: وزارت بهداشت با اجرایی شدن این طرح و همچنین نظام ارجاع و تأمین سلامت آحاد مردم در تلاش است تا رضایت عمومی را فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما