منصور عیوضی، معاون امور راویان ستاد مرکزی راهیان نور، از تدوین سند ملی و دایره المعارف راویان دفاع مقدس خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: ارائه مرجعی واحد برای استفاده راویان و محور قرارگرفتن آن برای تربیت راویان دفاع مقدس از اهداف تدوین دایره المعارف راویان دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: با توجه به شکلگیری طبقات مختلف راویان در عرصه دفاع مقدس، برنامه های متعدد راهیان نور و اهتمام نهادهای مختلف به تربیت راوی دفاع مقدس، ستاد مرکزی راهیان نور با دغدغه از بین بردن پراکنده گویی در حوزه روایتگری جنگ و هدفمندکردن عملکرد راویان، اقدام به تدوین یک سند ملی و دایره المعارف در حوزه روایتگری خواهد کرد.
عیوضی، ادامه داد: جهت تدوین این دایره المعارف، گروه مستندسازی با حضور در یادمان ها و مناطق عملیاتی و نیز با مراجعه به رزمندگان دفاع مقدس، رزمندگان ارتش و سپاه، جهادگران سازندگی، مسئولان کشوری و لشکری که در جنگ حضور داشته، استخراج سیره شهدا از طریق همرزمان و خانواده شهدا مشغول به کار خواهند شد.
وی با بیان اینکه این دایره المعارف به اهتمام معاونت راویان ستاد راهیان نور و با کوشش مرتضی مصطفوی تدوین می شود، افزود: مرتضی مصطفوی یکی از رزمندگان و راویان با سابقه دوران دفاع مقدس است که سابقه همکاری با شهید آوینی را نیز دارد؛ وی هر ساله با حضور در کاروان های راهیان نور برای زائران به روایتگری می پردازد.
معاون امور راویان ستاد مرکزی راهیان نور، از استقرار راویان نور مسلط به زبان های خارجی در مناطق عملیاتی خبر داد و اضافه کرد: راویان رزمنده که برخی از آنان از اساتید دانشگاه نیز هستند، با زبان های عربی، انگلیسی و فرانسه به بیان خاطرات، شرح رخدادها و حماسه های عملیاتی دوران 8 سال دفاع مقدس در یادمان های برگزیده، می پردازند.
وی با بیان اینکه با گسترده شدن زائران غیر ایرانی و افزایش کاروان های کشورهای بیداری اسلامی، نیاز به چنین راویانی بیش از پیش احساس می شود، تأکید کرد: امیدواریم با اضافه شدن راویان جوان مسلط به این زبان ها کیفیت آشنایی و ارتباط گیری زائران با دفاع مقدس افزایش یابد و تاکنون زائران زیادی از هندوستان، کانادا، پاکستان، آذربایجان، ساحل عاج و سایر کشورها از مناطق عملیاتی جنوب بازدید کرده اند.
پایان پیام/
نظر شما