رسیدگی به مشکلات حقوقی 30 مسجد از ابتدای سال تاکنون

حجت‌الاسلام آشتیانی از رسیدگی به پرونده حقوقی 30 مسجد در سال 90 خبر داد و گفت: رسیدگی و بررسی مشکلات و موارد اختلافی 60 پرونده دیگر در حال بررسی و تحقیقات لازم است.

حجت‌الاسلام محمدحسن آشتیانی، معاون حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از 100 مورد پرونده حقوقی در زمینه مشکلات مساجد به مرکز حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد ارسال شده است به خبرنگارشبستان گفت: از این تعداد شکایت، مشکلات 30 پرونده در این معاونت رسیدگی، تعیین تکلیف و رفع شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بیشتر شکایت ها از خادمین مساجد و یا تخریب مسجد بوده است، ادامه داد: انتقال سند زمینی در خیابان نیروی هوایی به نام مسجد، تخلیه ملک متعلق به مسجد سید الشهدای خاوران، اخراج خادم آزمایشی مسجد صاحب الزمان(عج) واقع در منطقه جنت آباد، جلوگیری از تخریب مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با حمایت مالی مرکز رسیدگی به امور مساجد و اداره اوقاف و امورخیریه شرق تهران در منطقه مسعودیه و اخراج خادم مسجد علوی از جمله پروندهایی بود که به آنها رسیدگی و مشکل آنها حل و فصل شد.

 

حجت الاسلام آشتیانی اذعان کرد: در چند مورد نیز میان هیئت امنا یا نمازگزاران با امام جماعت مسجد اختلاف بود که پس از جابه جایی امام جماعت این مساجد، مشکل آنها نیز رفع شد.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل بیش از 60 پرونده از میان 100 پرونده رسیده به بخش حقوقی مرکز هنوز رفع نشده است، گفت: در حال حاضر رسیدگی و بررسی مشکلات و موارد اختلافی این پرونده ها در حال رسیدگی است که بیشتر اختلافات این پرونده ها نیز پیرامون مسایل مالی و مواردی از این قبیل است که نیاز به تحقیقات بیشتر دارند.
 

رسیدگی به مشکلات 900 مسجد از زمان ایجاد معاونت حقوقی
حجت الاسلام آشتیانی اظهار کرد: از زمان ایجاد معاونت حقوقی در مرکز رسیدگی به امور مساجد بیش از یک هزار پرونده حقوقی به این معاونت ارسال شده است که به بیش از 900 شکایت و مشکل مساجد رسیدگی شده است و مناطقی که بیشترین مساجد را دارند، بیشترین پرونده‌های حقوقی را نیز دارند.

 

معاون حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با اشاره به واگذاری رسیدگی به پرونده مساجد از دادسرا به معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد از ابتدای سال تاکنون گفت: بر اساس توافقی که میان معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور با دادستان ویژه روحانیت کشور به امضا رسید، بنا شد در صورتی که شکایتی از ائمه جماعات مساجد صورت می‌گیرد پرونده آنها در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و فصل شود تا علاوه بر حفظ شان ائمه جماعات، زودتر و در اسرع وقت به مشکلات مساجد رسیدگی شود.

 

وی تصریح کرد: معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد همیشه بر مساجد نظارت حقوقی دارد و تلاش می کند در اسرع وقت به پرونده های رسیده به مرکز رسیدگی کند.

 

معاون حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران پیش از این هم در گفتگو باخبرنگار شبستان گفته بود بر اساس طرح جدید پرونده مساجدی که در دادسرا شکایت می شود به مرکز رسیدگی به امور مساجد ارسال و معاونت حقوقی پس از تحقیقات لازم به مشکلات مساجد رسیدگی می کند و تاکنون و از زمان اجرای این طرح بیش از 99 درصد پرونده‌ها در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و فصل شده است و مواردی که در مرکز حل نشود به داسرا ارجاع داده می شود.


پایان پیام/

 

کد خبر 118114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha