دانشگاه و تولید مبتنی بر علم؛ مهمترین مبدا تحقق «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»

بهادر جهرمی مهمترین مبدا تحقق «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» را دانشگاه و تولید مبتنی بر علم دانست و ناشناخته‌بودن پیشرفت‌های دانشگاهی و استعدادهای علمی برای سرمایه‌گذاران را از موانع اصلی تولید مبتنی بر علم و تولید دانش‌ بنیان محور برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در اینستاگرام خود مهمترین مبدا تحقق «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» را دانشگاه و تولید مبتنی بر علم دانست و ناشناخته‌بودن پیشرفت‌های دانشگاهی و استعدادهای علمی برای سرمایه‌گذاران را از موانع اصلی تولید مبتنی بر علم و تولید دانش‌ بنیان محور برشمرد و افزود: اگر ظرفیت‌های مادی و معنوی دولت و بخش خصوصی به‌درستی در اختیار صاحبان کسب‌وکارهای نوپا، خلاق و کارآفرین قرار بگیرد، رونق روزافزون تولید ملی دور از دسترس نیست.

 

سخنگوی دولت ادامه داد: علاوه بر این، افزایش بهره‌وری، به عنوان پایه مهم رشد اقتصادی، منوط به دانش‌بنیان کردن حوزه‌های مختلف است. در دولت علاوه بر توجه کامل به این موضوعات در حوزه‌های مختلف و با پیگیری خوب معاونت علمی، یک آیین‌نامه در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب شده، یک آیین‌نامه در صحن دولت مطرح است و دو آیین‌نامه دانش‌بنیان دیگر هم در کمیسیون‌های دولت در دست پیگیری است.

 

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات زیادی در حوزه دانش‌بنیان‌ها انجام داده و «رویداد ملی گام دوم دانشگاه» نمایش‌دهنده بخشی از این تلاش‌هاست. این رویداد که با شعار «۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق» درصدد شبکه‌سازی میان نخبگان و افزایش تعاملات دانشگاه با صنعت است.

 

وی یادآور شد: امروز با حضور در نمایشگاه «عصر امید» که در مصلی تهران برپا شده‌است، از نزدیک با نوآوری‌های علمی و دستاوردهای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد در سراسر کشور آشنا شدم. قسمت مرتبط با علوم‌انسانی، کار فناورانه روی گیاهان دارویی، اصلاح علم‌پایه در مدل‌های کاشت، ساخت ربات‌های جنگی، کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوخت و کاستن ۵۰ درصدی آلایندگی با کار دانش‌بنیان از جمله جذابیت‌های این نمایشگاه بود. افق آینده روشن است.



بهادری جهرمی تصریح کرد:‌ مهمترین مبدا تحقق «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، دانشگاه و تولید مبتنی بر علم است. یکی از موانع اصلی تولید مبتنی بر علم و تولید دانش‌بنیان‌محور هم، ناشناخته‌بودن پیشرفت‌های دانشگاهی و استعدادهای علمی برای سرمایه‌گذاران است. اگر ظرفیت‌های مادی و معنوی دولت و بخش خصوصی به‌درستی در اختیار صاحبان کسب‌وکارهای نوپا، خلاق و کارآفرین قرار بگیرد، رونق روزافزون تولید ملی دور از دسترس نیست.

کد خبر 1180800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha