به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام سید مرتضی شیرازی، مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت شیراز امروز (26 اسفند) در جمع خبرنگاران گفت: آیه 21 سوره روم به این نکته اشاره دارد که زن و مرد مایه آرامش و مکمل یکدیگر هستند بنابراین میل به جنس مخالف همانند میل به غدا و نوشیدنی یک امر فطری و درونی است.
مسئول دفتر آیت الله العظمی سید محمد باقر شیرازی خاطرنشان کرد: آشنایی نوجوانان و جوانان با عناوینی همچون حیا و امثال اینها که بیشتر در خانواده های مذهبی وجود دارد به عنوان یکی از راه حل های مبارزه و مقابله با تمایلات جنسی پس از رسیدن به سن بلوغ مطرح است و راه حل دوم ولنگاری و آزادی هر نوع ارتباط بین دختران و پسران می باشد که مورد تایید نیست.
این مدرس حوزه علمیه با تاکید بر اینکه شرع حد وسطی برای حل این معضل اجتماعی مدنظر دارد، افزود: این حد وسط عقد موقت با به کارگیری راهکار های صحیح و اصولی و معقول بوده و ما در صدر اسلام بر اساس مستندات تاریخی و روایی شیعه و سنی، شاهد وجود این راه حل برای رفع معضلات مذکور هستیم.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت شیراز مصوبه اخیر مجلس در خصوص لایحه حمایت از خانواده را یک راهکار مناسب و اساسی برای حل معضلات اجتماعی ناشی از بالارفتن سن ازدواج و آسان شدن این امر در جوانان دانست و تاکید کرد: امروز بالارفتن سن ازدواج دختران و پسران یکی از بزرگ ترین مشکلات موجود در جامعه بوده به طوری که طبق آمار ها سن ازدواج پسران 35 و دختران 28 سال اعلام شده است.
وی با بیان اینکه این موضوع نظر آیتالله سیدمحمدباقر شیرازی نیز هست، گفت: این لایحه خصوصا برداشته شدن شرط ثبت محضری عقد موقت، در ظاهر به ضرر زنان اما در باطن عامل حفظ سلامت جامعه و در نتیجه حفاظت از حقوق زنان به شمار می رود.
مسئول دفتر آیتالله شیرازی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تصویب لایحه حمایت از خانواده که از آن جمله برداشته شدن لزوم ثبت عقد موقت در محضر است که از سوی برخی نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی مطرح شده است.
پایان پیام/
نظر شما