به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مهدی عباسی رئیس جهاددانشگاهی زنجان امروز در جمع خبرنگاران ضمن توضیح مراحل اجرای طرحهای «ثبت تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در زنجان» و «جشنواره رزق حلال»، گفت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری، انجام کارهای گزین به عنوان یکی از بخشهای مهم در شاکله اصلی فعالیتهای جهاددانشگاهی قرار گرفته و برهمین اساس 8 عنوان کارگزین توسط جهاددانشگاهی زنجان طراحی و اجرا میشود.
وی افزود: برگزاری و اجرای طرح «ثبت تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در زنجان» و «جشنواره «رزق حلال» از جمله فعالیتهای جهاددانشگاهی استان زنجان است که در راستای منویات مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، ابراز کرد: به دلیل اینکه توجه به حوزه تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در کشور بسیار ناچیز بوده و با بالا رفتن سن افراد انقلابی، گنجهای انقلاب اسلامی ایران از بین میروند، لزوم تدوین تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی مشخص میشود.
عباسی با اشاره به اینکه حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان زنجان، متشکل از 10 حوزه تخصصی است، تصریح کرد: مرکز فرهنگی ـ دانشجویی امام (ره) و انقلاب اسلامی که در 6 ماه گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است، تاکنون 7پروژه را در سطح استان اجرا کرده و ثبت تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در زنجان، به عنوان هشتمین پروژه این مرکز، پس از دانشگاههای هاروارد و کلن آلمان، به اجرا خواهد رسید.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه ورود دانشجویان را به عرصه ثبت تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در زنجان، این بحث را باورپذیرتر میکند، اظهار کرد: 30 نفر از دانشجویان دانشگاههای زنجان و علمی ـ کاربردی و مرکز دانشآموختگان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی استان زنجان، جهت تحقیق و انتقال اسناد و مدارک انقلاب اسلامی زنجان، فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: برگزاری 2 کارگاه روش تحقیق عمومی و تاریخ شفاهی، فعالیت گروه تصویربرداری جهت ثبت مصاحبههای افراد انقلابی، فعالیت گروه داستاننویس جهت تدوین کتاب داستان کوتاه انقلاب زنجان، پخش تیزر طرح به صورت رایگان از صدا و سیمای مرکز زنحان و تشکیل کتابخانه تخصصی انقلاب، از جمله برنامههای درحال اجرا و برنامههای آتی طرح تاریخ شفاهی انقلاب در زنجان است.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان در خصوص چگونگی اجرای طرح جشنواره رزق حلال در زنجان، خاطرنشان کرد: حضور آیتالله سید محمد حسینی زنجانی و دکتر معزی، رئیس گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان هیئت علمی این جشنواره، گام مهمی در جهت شاخصسازی روزی حلال از بین آیات و روایات است.
این مقام مسئول تصریح کرد: با اعلام فراخوان عمومی جهت معرفی افراد شاخص از گروههای اجتماعی مختلف که روزی حلال کسب میکنند، تاکنون 22 گروه شناسایی شده و پس از معرفی این افراد، مجموع داوران زیر نظر هیئت علمی جشنواره با ارزشیابیهای مستقیم و غیرمستقیم، تجربیات شخصی افراد را به محتوا تبدیل میکنند.
عباسی یادآور شد: برگزاری سمینار تخصصی جهت تجلیل از مقالهنویسان برگزیده و صاحبان رزق حلال و در کنار آن تشکیل کارگاههای تخصصی، اختتامیه طرح 6 ماهه جشنواره رزق حلال در زنجان که از اواسط اسفندماه جاری آغاز شده است خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما