امیر محمدرضا فولادی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد تغییر نگرش دشمنان نسبت به نظام اسلامی و قدرت دفاعی ایران پس از عملیات دفاع مقدس گفت: استکبار و قدرت های شرق و غرب تا قبل از عملیات بیت المقدس همه به دنبال پیروزی صدام بودند. بعد از عملیات بیت المقدس تمام تلاش شان این بود که صدام شکست نخورده است و این نشان دهنده تاثیر بالای عملیات بیت المقدس بود که بر روند نظام بین الملل بر جای گذاشته بود. لشکرهای عراقی در این عملیات آسیب جدی دیدند. بسیاری از لشکرها منهم شدند و این ویژگی های خاص عملیات بیت المقدس را از سایر عملیات ها مجزا کرده است و افتخارات زیادی را به کشور به ارمغان آورد که فراموش ناشدنی است.
رییس بنیاد حفظ اثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: معتقدم خرمشهر برای ما به نماد وحدت تبدیل شده است و سمبل مقاومت قرار گرفت. سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر نماد مقاومت 34 روزه است. در این عملیات ایثارگران، شهدا، جانبازان و خانواده های آنها و تمام مردم تحمل و تاب آوری نشان دادند و تمام محنت ها و مشکلات را به جان خریدند و از خود و تمام هستی خود گذشتند و مجاهدت فی سبیل الله با مال و جان خود انجام دادند و این نماد ایثار است. خرمشهر نماد پیروزی است. در پاسخ بخ این سوال که چه چیزی عامل پیروزی است به قول شهید صیاد فوران اخلاص رزمندگان مجاهدت مجاهدمردان، عزم و اراده راسخ و سخت کوشی همگان توانست خرمشهر را از چنگال بعثیون خارج کند و اگر نبود این همدلی و همراهی عزم و اراده و قدرت و اقدام این پیروزی حاصل نمی شد.
وی گفت: اکنون عملیات بیت المقدس نه تنها برای نظامیان بلکه برای نسل امروز و آینده تبدیل به نماد خودباوری شده است و نمادی از اعتماد به نفس و تلاش دارد. ما توانستیم کاری نشدنی را به شدنی تبدیل کنیم و توانستیم کاری محال را به اقدامی ممکن تبدیل کنیم. "می توانیم" برای ملت ایران در این عملیات کاملا جا افتاد. ما می توانیم با عزم جمعی و ملی و اراده همگانی خرمشهرهای پیش رو را یکی پس از دیگری آزاد کنیم. وقتی کاری محال در شرایطی سخت و مدت زمانی کوتاه به ممکن تبدیل می شود، نشان می دهد که در هر کجا قوت ها و همت ها را پای کار بیاوریم و به خدا توکل کنیم، می توانیم بر هر امر ناممکنی فائق بیاییم.
وی در مورد عملیات بیت المقدس تصریح کرد: هیچ کدام از عملیات های نظامی مثل هم نیستند و هیچ دو عملیاتی عینا شبیه هم نخواهد بود. هر عملیاتی بسته به زمان، مکان، شرایط و اقدام خاص منحصر به فرد است. اگر از درس های خرمشهر استفاده کنیم و اینکه امام فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، نشان می دهد که اذن و اراده الهی بر همه چیز قالب است و اگر ملت تلاش و مجاهدت نکرده و داشته های خود را به میدان نیاورند و توکل نداشته باشند، نصرت و پیروزی حاصل نمی شود و چه بسا خداوند در بسیاری از صحنه ها چه بسا تعدادی اندک را بر جمع کثیری فائق نشان دهد.
وی گفت: درس هایی که از بیت المقدس می گیریم، این است که در هر کاری مانند عملیات بیت المقدس بسیج شویم و همان همدلی را ایجاد کرده و هر کس در هر جا و در رسالت و وظیفه خود کوتاهی نکند. ما در این عملیات امدادهای غیبی را دیدیم. در دهم فروردین که عملیات فتح المبین به پایان می رسد، شهید صیاد بلافاصله از نیروی هوایی درخواست عکس هوایی از منطقه عملیاتی می کند. فتح المبین در شمال و بیت المقدس در جنوب انجام شده است و بیش از 100 کیلومتر میان این دو منطقه عملیاتی فاصله وجود دارد. این هواپیما که برای عکس برداری از منطق عملیاتی پرواز می کند مورد شلیک دشمن قرار می گیرد، تعادل به هم می خورد و از مسیر خود منحرف شده به سمت جنوب اما خلبان با مهارت خود به دنبال کنترل هواپیما در فرودگاهی مانند اهواز بنشاند و با مهارت خاصی با موفقیت در فرودگاه اهواز فرود می آید.
وی اظهار کرد: با عکس هایی که از این منطقه گرفته شده دشمن از برخی از مواضع خود عقب نشینی کرده و این فرصت برای طرح ریزی بهتر عملیات بیت المقدس فراهم می شود و این امدادی از امدادهای الهی است که دشمن از برخی مواضع خود قبل از آغاز بیت المقدس از منطقه جنوب عقب نشینی کرده و خداوند در این عملیات رعب و وحشت را در دل نیروهای عراقی انداخت. سه لشکر نیرو در خرمشهر توسط دشمن مستقر بود که اگر هر یک از آنها یک گلوله شلیک می کرد، ما قادر نبودیم خرمشهر را آزاد کنیم اما این لشکرها به جای شلیک گلوله لباس های خود را درآوردند و دست های خود را بالا برده و تسلیم می شدند و حاصل آن 19 هزار اسیر در این عملیات بود. اگر اراده کنیم دین خدا را نصرت دهیم، قطعا از امدادها و نصرت الهی برخوردار هستیم و این وعده الهی در قرآن است و می توانیم با توکل بر خدا و امداد از ائمه معصومین (ع) با همدلی و همراهی زمینه جلب رحمت الهی را فراهم کنیم.
نظر شما