به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، ستار هدایت خواه، نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، شب گذشته ( 24 اسفند) در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی شعر زاگرس در یاسوج، گفت: شعر را باید در راه تعالی و مبارزه با پلیدی ها بکار گرفت و این ودیعه آسمانی و ارزشمند را ارج گذاشت.
هدایت خواه با بیان اینکه موهبت شعر و شاعری به این است که آن را در راه رشد و تعالی انسان ها و در راه مبارزه با زشتی ها و دروغگویی ها و ستمگری ها بکار بگیریم، افزود: شعر و شاعری نقطه تقابل با شیطان و نفس اماره و جاذبه های دنیوی است.
وی بیان کرد: شاعران و ادیبان باید همیشه مواظب و مراقب باشند تا شعر و سروده آنها در مسیری به غیر از مسیر حق و حقیقت و ارزش های الهی بکار گرفته نشوند و این کار ظریف و لطیف را وسیله ای برای رسیدن به کمال والای انسانی و حرکت در مسیر حق قرار دهند.
هدایت خواه گفت: این امانت الهی و آسمانی را باید پاس داشت؛ چرا که در کمین آن دزد قسم خورده ای است به نام شیطان و دشمن خانگی است به نام نفس اماره و جاذبه های بسیار خطرناکی است به نام دنیا که خدای ناکرده باعث می شود این موهبت الهی به درستی در خدمت ارزش های معنوی و الهی قرار نگیرد.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی افزود: شاعر برای اینکه بتواند این نعمت را شکر بگذارد، جانی وارسته از آلودگی ها و وابستگی های دنیا می طلبد، چون بهرحال شعر محصول جان آدمی است.
وی با بیان اینکه در همیشه تاریخ خصوصا تاریخ شیعه، شاعران به عنوان پیشگامان مبارزه با زشتی ها و انحرافات بوده اند، خاطرنشان کرد: شاعران بلند آوازه ای که در طول تاریخ شیعه داریم از غسان بن ثابت گرفته تا کمیل و دعبل و دیگران، همواره در تاریخ شیعه با شمشیر تیز بیان شاعرانه و ادیبانه خودشان به مبارزه با انحرافات و کژی ها رفته اند.
مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در انقلاب هم یکی از نقش های جدی که شاعران متعهد ایفا کردند، همین مبارزه با انحرافات و زشتی ها بود و امروز هم شاعران ما این مسئولیت سنگین را بر دوش دارند.
هدایت خواه گفت: عرصه جنگ نرم که یک جنگ تمام عیار است، میان تفکر و اندیشه دینی و شیعی از یک سو و تفکر و اندیشه الهادی از سوی دیگر نقش شاعران را بی بدیل خواهد کرد؛ به همین دلیل شاعران روزگار ما باید موقعیت و جایگاه خود را بیش از پیش بشناسند.
وی به تعبیر قرآن در مورد شعر و شاعری اشاره و خاطرنشان کرد: شعری که ذکر آفرین نباشد جز گمراهی و ظلالت و سرگردانی در وادی حیلت نخواهد بود. زبان شاعر باید زبان ذکر و بیان حقایق باشد به عبارتی زبان زدودن غفلت ها از آیینه دل انسان ها باشد.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، شعر را محصول جان آدمی دانست و گفت: در تاریخ شیعه شاعران همیشه پیشگامان مبارزه با ظلم و بی عدالتی بوده اند.
پایان پیام/
نظر شما